Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám hátra hagyni?

Hogyan tudnám hátra hagyni?

Figyelt kérdés

Van egy 7 éves gyerekem.

Én évek óta külföldön élek, nem tartom már vele a kapcsolatot.

Mindent felegettem magam mögött, új életet kezdtem már.

Le akarok mondani a gyerekről, de az anyja fenyeget, hogy ezt nem tehetem meg és, hogy kideríti a címem.

Senki nem tudja a címemet itt, magyarba nincs sehova bejelentve.

Szerintetek tényleg ki tudja valahogy deríteni? Mit tudok tenni ellen ?

2021. febr. 2. 14:29
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
80%

28!

Nem igazan értelek, milyen jogszabályra gondolsz és Mi lenne segítség a 8 helyre fizeto pasinak?

Te is lemondhatsz a gyereked felügyeleti jogáról, a másik szülő javára. Ha az a szülő is lemond róla, akkor a gyerek örökbefogadható. A szülői felügyeleti jogról való lemondás vagy annak elvétele nem függ össze a tartásdíj fizetés kötelezettséggel. Azt akkor is fizetni kell, ha nincs felügyeleti jog. Akkor nem kell, ha a gyereket örökbe fogadják.

2021. febr. 2. 15:35
 32/43 anonim ***** válasza:
9%

30!

Az anya lehet hogy nem tudja, hogy csak nyerne vele.

2021. febr. 2. 15:36
 33/43 anonim ***** válasza:
86%
Mivel? :D Hogy egyedül tarthatja el? Ne hülyéskedjünk már... Hol nyerés az, hogy fizessek más helyett is? Takarodjon az életünkből, de fizetni fizessen csak, ha spermát szórni a világba volt esze! Legközelebb majd gondolkodik, ha felelőtlenül kölyköt tosz össze.
2021. febr. 2. 15:37
 34/43 anonim ***** válasza:
77%

33!

Ha kizárólagos felügyeleti joga van az egyik szülőnek,akkor onnantól a másik szülőnek SEMMIBE nincs beleszólási joga és SEMMIHEZ nem kell se aláírása, se beleegyezése. Megegyszer, köze nincs a tartasdijhoz, azt továbbra is fizetni kell

2021. febr. 2. 15:39
 35/43 anonim ***** válasza:
27%
Ezt nem nekem írtad, ugyanis nem én hoztam be a hülye felügyeleti jogot.
2021. febr. 2. 15:41
 36/43 anonim ***** válasza:
23%

De, neked írtam. Mindegy, nem fárasztom magam tovább, a többség fantáziál valamiről, ami nem szerepelt e kérdésben.

🙋‍♀️

2021. febr. 2. 15:45
 37/43 A kérdező kommentje:
Mivel felegettem magam mögött mindent azt hittem ha lemondok róla akkor ennyi. Hát ezt nem tudom megtenni.
2021. febr. 2. 15:48
 38/43 anonim ***** válasza:
80%

Jaj, már megint itt van a GYAVE (Gyökér Apákat Védő Egyesület) vezetője a válaszolók között. Aki ráadásul elmondása szerint egy nő...

Vicc az egész, vagy egy szintén töketlen pasi, vagy egy pszichopata.

Ezt már eljátszottad tegnap is egy hasonló kérdésnél, mindenki másba belekötöttél, amiért rajtad kívül mindenki felfogta hogy a kérdező nemcsak kapcsolatot nem akar a gyerekkel, hanem fizetni sem akar. Te akkor is végig okoskodtál hogy nem volt szó pénzről. Tudod veled ellentétben mások tudnak értelmezni, és nem kell a szájukba rágni teljesen nyilvánvaló dolgokat.

Akkor fogtad be a szád amikor a kérdező megerősítette hogy nem akar fizetni. Érdekes hogy utána már senkibe nem kötöttél bele. Elég nagy égés volt.

2021. febr. 2. 16:10
 39/43 anonim ***** válasza:
85%
Akkor rosszul hitted. Fizessél csak szépen, ha megcsinálni volt eszed!
2021. febr. 2. 16:23
 40/43 anonim ***** válasza:
89%
A gyerek nem egy kutya, amit ha nincs benne chip, és kidobod az út szélén, akkor következmények nélkül megszabadulhatsz tőle.
2021. febr. 2. 16:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!