Hogyan tudnám hátra hagyni?
Van egy 7 éves gyerekem.
Én évek óta külföldön élek, nem tartom már vele a kapcsolatot.
Mindent felegettem magam mögött, új életet kezdtem már.
Le akarok mondani a gyerekről, de az anyja fenyeget, hogy ezt nem tehetem meg és, hogy kideríti a címem.
Senki nem tudja a címemet itt, magyarba nincs sehova bejelentve.
Szerintetek tényleg ki tudja valahogy deríteni? Mit tudok tenni ellen ?
#10:
Mivel írja, hogy évek nem tartja vele a kapcsolatot. Gondolom, nem az a terv, hogy továbbra is fizet, csak nem viseli a nevét.
Annyira jellemző!
11!
Fogd vissza kicsit magad, nem kell bunkózni.
Attól, hogy nem tartja vele a kapcsolatot, lehet hogy simán zavarja, hogy van hivatalosan egy gyereke. Pláne, hogy anyuka valószínűleg keresi rendszeresen.
14!
A kérdező is ember és senki élete nincs veszelyben. Konkrétan mi a jó eget változtatna annak a 7 éves gyerek életén ha hivatalosan se lenne a kérdező az apja? Evek ota nincs vele kapcsolata
"lehet hogy simán zavarja, hogy van hivatalosan egy gyereke"
Zavarta volna akkor, mikor megcsinálta...
#13: Mivel van egy gyereke, persze, hogy hivatalosan is az ő gyereke!
Nem is értem, hogy képzeli pár fehérjehalmaz, hogy ezt egy tollvonással el lehet törölni.
Az is bűncselekmény, ha a kutyádat hátrahagyod, nem hogy a saját gyereked.
16!
Ismered pontosan a hátteret? Lehet hohy már akkor is zavarta. Szó nincs a történetben róla, hogy tervezett gyerek volt e, becsúszott e, egy éjszakás kaland volt e, ahol mondjuk kiszakadt a gumi, stb. Nem kell kombinálni antennák ismerete nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!