Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám hátra hagyni?

Hogyan tudnám hátra hagyni?

Figyelt kérdés

Van egy 7 éves gyerekem.

Én évek óta külföldön élek, nem tartom már vele a kapcsolatot.

Mindent felegettem magam mögött, új életet kezdtem már.

Le akarok mondani a gyerekről, de az anyja fenyeget, hogy ezt nem tehetem meg és, hogy kideríti a címem.

Senki nem tudja a címemet itt, magyarba nincs sehova bejelentve.

Szerintetek tényleg ki tudja valahogy deríteni? Mit tudok tenni ellen ?

2021. febr. 2. 14:29
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
89%
Mi másért mondana le a gyerekről ha nem azért hogy ne kelljen fizetnie. Csak ilyen nincs. Hatoska, te okostojás. Minimum 11 évig fizetheti még. Húzott volna gumit az ilyen gyökér.
2021. febr. 2. 15:07
 12/43 anonim ***** válasza:
93%

#10:

Mivel írja, hogy évek nem tartja vele a kapcsolatot. Gondolom, nem az a terv, hogy továbbra is fizet, csak nem viseli a nevét.

Annyira jellemző!

2021. febr. 2. 15:08
 13/43 anonim ***** válasza:
16%

11!

Fogd vissza kicsit magad, nem kell bunkózni.

Attól, hogy nem tartja vele a kapcsolatot, lehet hogy simán zavarja, hogy van hivatalosan egy gyereke. Pláne, hogy anyuka valószínűleg keresi rendszeresen.

2021. febr. 2. 15:13
 14/43 anonim ***** válasza:
81%
13 Ne csitítgass! Emberi életekről beszélünk. A kérdező egy idióta.
2021. febr. 2. 15:15
 15/43 anonim ***** válasza:
4%

14!

A kérdező is ember és senki élete nincs veszelyben. Konkrétan mi a jó eget változtatna annak a 7 éves gyerek életén ha hivatalosan se lenne a kérdező az apja? Evek ota nincs vele kapcsolata

2021. febr. 2. 15:18
 16/43 anonim ***** válasza:
92%

"lehet hogy simán zavarja, hogy van hivatalosan egy gyereke"

Zavarta volna akkor, mikor megcsinálta...

2021. febr. 2. 15:18
 17/43 anonim ***** válasza:
86%
#15, jól sejtem, hogy te is egy "bukott apuci" vagy, azért véded ennyire a kérdezőt?
2021. febr. 2. 15:20
 18/43 anonim ***** válasza:
92%

#13: Mivel van egy gyereke, persze, hogy hivatalosan is az ő gyereke!

Nem is értem, hogy képzeli pár fehérjehalmaz, hogy ezt egy tollvonással el lehet törölni.

Az is bűncselekmény, ha a kutyádat hátrahagyod, nem hogy a saját gyereked.

19/43 anonim ***** válasza:
89%
Ó, nehogy sajnáljuk már a kérdezőt! Igen, van hivatalosan gyereke, anyuka meg remélem szétkopasztja ezt az idiótát. Inkább vazektómiát csináltatna!
 20/43 anonim ***** válasza:
10%

16!

Ismered pontosan a hátteret? Lehet hohy már akkor is zavarta. Szó nincs a történetben róla, hogy tervezett gyerek volt e, becsúszott e, egy éjszakás kaland volt e, ahol mondjuk kiszakadt a gumi, stb. Nem kell kombinálni antennák ismerete nélkül

2021. febr. 2. 15:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!