Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám hátra hagyni?

Hogyan tudnám hátra hagyni?

Figyelt kérdés

Van egy 7 éves gyerekem.

Én évek óta külföldön élek, nem tartom már vele a kapcsolatot.

Mindent felegettem magam mögött, új életet kezdtem már.

Le akarok mondani a gyerekről, de az anyja fenyeget, hogy ezt nem tehetem meg és, hogy kideríti a címem.

Senki nem tudja a címemet itt, magyarba nincs sehova bejelentve.

Szerintetek tényleg ki tudja valahogy deríteni? Mit tudok tenni ellen ?

2021. febr. 2. 14:29
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
17%

17!

Nem, nem jól sejted. Anyuci vagyok. Apuci lelépett a terhesség alatt és nem tartja a kapcsolatot a gyerekkel, sosem tartotta. Hidd el, nem veszteség az ilyenről megszabadulni.

2021. febr. 2. 15:23
 22/43 anonim ***** válasza:
15%

"Az is bűncselekmény, ha a kutyádat hátrahagyod, nem hogy a saját gyereked."

He? Nincs olyan bűncselekmény, hogy hatra hagyod a gyereked. Le lehet mondani a szülői felügyeleti jogról. Egyik szülő a másik javára megteheti. Egyedülálló szül ő pedig az állam javára, így a gyerek örökbefogadható. Nincs ebben semmi buncselekmeny

2021. febr. 2. 15:24
 23/43 anonim ***** válasza:
93%
Igen, de itt nem felügyeleti jogról van szó. Egyértelműen nem akar fizetni, azért bújkál. Perkáljon csak a pöcörője után!
2021. febr. 2. 15:26
 24/43 anonim ***** válasza:
91%

#22, Nincs ebben semmi buncselekmeny

jogilag nem. morálisan annál több

2021. febr. 2. 15:27
 25/43 anonim ***** válasza:
88%

#20:

Hát elég valószínű, hogy nem nemi erőszak volt.

Ő csinálta, nem más. Innentől kötelessége róla gondoskodni.

Mi lenne, ha egy aláírással lemondhatna róla? Azt ugye érted, hogy jogilag ugyanolyan szülő az apa és anya? Tehát egy aláírással lemondhatna róla az anyja is. Ott egy gyerek, akiről hirtelen senkinek se kell gondoskodni. Majd megy állami gondozásba, és a te adódból eltartják. A többi nem kívànt gyerekkel együtt. Apuka meg nem is ide adózik, mert elhúzott külföldre? Meg a nagy lószaft! Tessék csak szépen mindenkinek azt a gyereket eltartani, akit összehozott.

Az meg senkit se érdekel, hogy azt hitte elég, ha "vigyáznak", nem gondolta volna, hogy ha szexel, abból gyerek lehet.

2021. febr. 2. 15:29
 26/43 anonim ***** válasza:
13%

23!

Vagy mégis? Nem írt a tartásdíjról. Ti kombináljátok bele a kérdésbe

2021. febr. 2. 15:29
 27/43 anonim ***** válasza:
18%

25!

Igen, ha egyiknek sem kell, valóban megy államigondozasba. Nem kell hogy tetszen neked, de attól még ehh a törvény.

2021. febr. 2. 15:30
 28/43 anonim ***** válasza:
67%
#22: Ezt a jogszabályt linkeld már be léccí, sok idióta pasinak lenne nagy segítség, aki mindenhol hagy egy almot, és 8 helyre fizet.
2021. febr. 2. 15:31
 29/43 anonim ***** válasza:
88%
Teljesen tök mindegy, mi történt, a gyerek csonka családban nő fel, a minimum az, hogy a kilépő fél legalább anyagilag gondoskodik róla.
2021. febr. 2. 15:31
 30/43 anonim ***** válasza:
85%
Jaj #26-os, egyértelmű arról van szó, menekítené a pénzét ez a ....... Az anya hidd el, nem erőltetné a felügyeleti jogot egy ilyen gyökérrel. Fizessen a pöcörő után, ennyi.
2021. febr. 2. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!