30 év felettiek, milyen gyakran látogatjátok a szüleiteket?
"csak pihenni és kajálni kellene menni, akkor te nem mész, mert inkább a családoddal pihensz?"
Igen, az esetek többségében otthon maradok a családommal és velük pihenek ha van időm. A szüleimhez pedig akkor megyek, mikor épp kedvem van. Oda nem pihenni megyek, mert azt a saját családommal teszem meg. Ha hetente megyek akkor hetente, ha kéthetente akkor kéthetente, ha félévente, akkor félévente. Nem mindenkinek van kedve otthon dekkolni szabad idejében a szüleivel. Azért van saját családom, hogy velük töltsem az időt. Ettől még látogatom a szüleimet, hogy megnézzem minden okés e, de csak akkor ha van kedvem, plusz időm.
#33 vagyok
Ja bocsi én nem vagyok 30 feletti, a válaszok olvasgatása közben elfelejtettem hogy kor meg volt adva a fő kérdésben, de mindegy azért válaszoltam :D
"csak pihenni és kajálni kellene menni, akkor te nem mész, mert inkább a családoddal pihensz?"
Én ha pihenni akarok, akkor pihenek és nem szülőket látogatok.
Nálunk mindig az volt, hogy ha haza mentem akkor jöttek a "tudsz segíteni kicsit" málenkij robotok és végig dolgoztatták velem a hétvégét. Ha meg nem volt kedvem segíteni akkor meg harag volt, mert "ennyit se tudok megcsinálni".
Volt olyan is hogy megkaptam, ha nem segítek semmit, minek jöttem haza...
Így hát a fene se jár haza, élem az életemet és kész.
35-ös: hu, hogy milyen jó, hogy ezt leírtad.
Nálunk ugyan ez volt. Nagyon sokszor heti 6 napot dolgoztam kb napi 10 órát a munkahelyemen. Nap végére örültem, hogy kicsit pihenhetek.
Szülők meg elvárták volna, hogy kb vasárnap meg náluk segítsek 8-10 órát, kitaláltak mindig mindent. Fát kell vágni, füvet kell vágni, ide kéne vinni kocsival stb. Egy pár alkalommal még megcsinálták velem felnőtt fejjel is aztán beintettem. Mondom nekem nem ér annyit az egészségem, hogy egész hónapban 1 napot sem pihenek plusz barátnőm is elhagy, mert vele sem tudok effektíve együtt lenni.
Plusz apámnál a levágjuk a füvet, kitakarítjuk a kocsit, ezek a többes számok mindig azt jelentették, hogy leült egy székre és nézte ahogy csinálom és okoskodott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!