Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zavarja anyámat ha...

Miért zavarja anyámat ha inkább a párkapcsolatommal törödöm?

Figyelt kérdés

Messze lakik a párom ezért neten tartjuk jobban a kapcsolatott. Amikor kéri hogy segítsek egyből segítek neki, de nap végére majdnem mindig beszól vagy épp ignorál ( kérdek valamit tőle rám se néz ).

L 20

2021. febr. 1. 20:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

9-es igen és a szülők is találkoztak már.

10-es volt neki csak folyton ő dobta őket

Én is azt érzem hogy féltékeny mindig amikor ő veszekszik mindig szóba kerülök hogy nekem miért lehet párom. Mikőzben neki is volt nagyon sok.

2021. febr. 1. 21:44
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
nem zavarja
2021. febr. 1. 21:46
 13/19 anonim ***** válasza:
15%
Sztem nem féltékeny a húga, egyszerűen csak idegesiti a dolog, hogy hogy tudnak ennyit beszélni. Ismerek egy ilyen not a parja futarkodik,nem elnek együtt még. Reggel a nő felhivja a pasit es orakon keresztul dumálnak a semmiről,olyan is volt, hogy késő délután futottam össze vele akkor is nyomta a semmit. A nonek nincs semmi élete, abból áll a napja, hogy a csavonak meséli, hogy eppen mit csinál lefekvesig. A családtagoknak ezt vegig kell hallgatniuk folyamatosan. Na az a család is éppen annyira fusztralt mint a tiéd, eleguk van. Ne legyél ilyen kérdező, mindenki ruhelni fog.
2021. febr. 1. 22:11
 14/19 A kérdező kommentje:
Velük is ugyan úgy foglalkozom és csak azért nem hívom fel hogy őket ne idegesítse az hogy, én vele beszélgetek. Mindig csak akkor hívom fel amikor nincsenek otthon vagy éppen én nem.
2021. febr. 1. 22:17
 15/19 anonim ***** válasza:
84%
Irigyek rád, ennyi. Bár anyukádat valószínűleg csak a nővéred uszítja. Nekem is ilyen volt a kedves családom - bár rosszabb, de az most nem ide tartozik -, ha 19 éves fejjel el mertem menni valahova a barátommal a világ k-ja voltam, ha a barátnőimmel akkor k-válkodni megyek - igaz, azt 13 éves koromtól tettem szerintük, közben meg majdnem 15-ig barbiztam lol -, ha beszélgettem valamelyikkel miért nem velük beszélgetek - közben meg azt nem kérdezték meg, mi volt a suliban, még az ellenőrzőt is magamnak kellett folyton aláíni mert anyám nem törődött vele -, ha ne adj isten MOSOLYOGNI mertem miközben chateltem valakivel, akkor már egyből jött, hogy velük miért vagyok flegma g.ci a kijelzőnek meg vigyorgok... ez agybaj. A részükről. Ne vedd fel, mert úgy jársz mint én, bár én már megvoltam 20, amikor diagnosztizálták nálam a bipoláris és személyiség zavart hála nekik.
2021. febr. 2. 10:24
 16/19 A kérdező kommentje:

Igyekszem nem felvenni csak néha már sok. Meg hát én is meg kaptam pár olyan jelzőt anyámtól.

És igen neked sokkal rosszabb volt.

Nem értem hogy miért nem veszik észre ( vagy nem akarják észre venni) ilyenkor hogy csak így inkább eltaszítanak minket tőlük.

2021. febr. 2. 17:48
 17/19 anonim ***** válasza:
67%
Ne foglalkozz vele lehet csak irigyek.
2021. febr. 3. 15:54
 18/19 anonim ***** válasza:

Hát, ilyenkor annyi a céljuk, hogy beléd rúgjanak... mert őket rágja valami belülről és fáj nekik látni, hogy te boldog vagy. Ennyi az egész. Nem érdekli őket, hogy ennek hosszú távon mi a hatása a kapcsolatotokra, nem érdekli őket, neked milyen következményekkel jár a dolog, beléd rúgnak, mert attól átmenetileg jobban érzik magukat. Ne nagyon filozofálj rajta, nem éri meg. Vagy szólj vissza, vagy csukd be a füled és tudatosítsd magadban, hogy ők a nem normálisak. Mást úgyse nagyon tudsz tenni, az ő irigységükön meg problémáikon segíteni nem tudsz.

A rosszabbat nem arra gondoltam, hogy ez így rosszabb volt nálam, mint nálad, mert elhiszem, hogy neked is szörnyű, arra céloztam, hogy nálam voltak még cifrább dolgok is más területen, de az nem érdekes most itt :)

Ha elfogadsz egy tanácsot, én pl. mostanra megtanultam az összes ilyen beszólást bóknak venni, ajánlom neked is. Ha nem konstruktív kritikát kapsz, hanem egyértelműen bántásból csesztetnek, ne engedd, hogy elvegyék a kedved, légy büszke magadra. Valamit jól csináltál.

15-ös voltam.

2021. febr. 3. 16:06
 19/19 A kérdező kommentje:

Igen értettem.

Meg probálom lehető legerősebben figyelmen kivűl hagyni a beszólásaikat.

Köszönöm a válaszokat!

2021. febr. 3. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!