Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok,hogyha kiderülne...

Mit szólnátok,hogyha kiderülne a lányotokról?

Figyelt kérdés

Szülök mit szólnátok,hogyha kiderülne a lányotokról,hogy visszatérő bulimiás?

Egy ideje visszatérő bulimiával küzdök. Főleg akkor jön rám a hányhatnék,hogyha ideges vagyok valami miatt. Eljutottam arra a szinte,hogy nem mindennaposan hánytatom magamat hanem csak akkor,hogyha ideges vagyok.

Tudom,hogy az egészségem forog kockán mégis,hogyha valami bánt ér rögtön rohanok és kihányom azt a kevés ételt amit ettem nagyon keveset eszek van olyan amikor nem is ebédelek,hogy ne pazaroljam az ételt. Addig hánytatom magamat amíg epét nem hányok. Depresszív depresszióval kezeltek már kórházba gyógyszereket is szedek. Viszont a hánytatással nem bírok mit kezdeni. Nem tudom mitévő legyek. Szerintetek mit tegyek?

2021. febr. 1. 13:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy nehéz ebbe belegondolni. Mert ezt egy jó szülőnek észre kéne vennie.

Kezeltek is már, pláne oda kéne figyelniük rád. De azt se veszik észre hogy alig eszel?

Én hétvégente haza megyek és ha másnap azt látja anyám, hogy érintetlen a kaja egyből kiakad hogy miért nem ettem rendes főtt kaját?

Szóval ilyen "nemtörődöm" szülők kitudja hogy reagálnának. Azért egy próbát megér, hátha melléd állnak ha segítséget kérsz. De én főként szakembereket keresnék fel.

2021. febr. 2. 10:13
 12/12 anonim ***** válasza:

Én anorexiás voltam a szüleim miatt. Nem ettem egy falatot sem 16-17 évesen. Az iskolaorvos mondta nekem az egyik vizsgálaton, hogy túl sovány vagyok és ha nem eszek rendesen beutal a kórházba, anyuékhoz meg kijön a gyámügy. (a szüleim irtó kövérek, 120 kg felett vannak külön-külön)

Na ezt nem akartam, így elkezdtem többet enni, de úgy, hogy sokat edzettem.

A testsúlyom miatt folyamatosan kirekesztettek, gilisztának, csontkollekciónak, piszkafának mondtak folyamatosan. A húgom is kövér nagyon. Nem igazán érdekelt senkit, hogy eszem-e rendesen, csak szerettek csúfolni, mert nem voltam dagadt mint ők. Örültek, hogy az edzések miatt nem vagyok otthon, de amikor hazaértem mindig jött a beszólás, hogy hova ezdek, inkább tanuljak. Sosem volt jó a kapcsolatunk. Most sem az, de már nem kínozom magam. Ők ilyenek.

2021. máj. 4. 10:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!