Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám miért reagált így?

Apukám miért reagált így?

Figyelt kérdés
A vőlegényemmel elmondtuk a szüleimnek hogy várandós vagyok. Nekünk is meglepetés volt mert esküvő után terveztük, de most jött össze. Anyu nagyon boldog volt, de apu mérges lett és elkezdett kiabálni a párommal hogy gumit kellett volna húznia, és hogy el kell vetetnem, meg nem tudom, anyu sem értette a helyzetet, és azóta nem is beszél velünk, kerül minket, és magában puffog. Talán csak nem tudja felfogni, vagy tényleg haragszik? 24 éves vagyok, én mindig is fiatal anya akartam lenni, és nagyon boldog vagyok, de apu miatt aggódom.

2021. jan. 30. 23:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez semmi. Papám kijelentette előttem (22), egyetlen húgom (15) és szüleim előtt, hogy nem kellett volna a második gyerek...
2021. márc. 21. 20:43
 12/12 Savlekotő ***** válasza:
78%
Nem csoda h 18 évesen már leléptél otthonról.. Meg tudom érteni..
2021. márc. 21. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!