Másnak is így reagált a szülője, mikor megtudta, hogy már nem szűz?
Szerencsésebb helyzetben vagyok fiúként, mint a lányok. Viszont van egy nővérem. Ismerem az ő sztoriját is.
22 éves vagyok, 18 voltam mikor elkezdtem chatelni egy lánnyal, aki történetesen apum kollégájának a lánya. Ültem a kádban, apám meg bejött (sose szokott, de ott akkor megtette). Még szerencse, hogy tiszta hab volt minden. És elkezdte nekem ecsetelni, hogy hol tartja a kondomokat, meg nyugodtan szóljak, ha kell a ház, akkor elmennek anyuval ,,randizni". Annyi kitétele volt, hogy anyu ne tudjon róla, mert anya ebből a szempontból kissé maradi.
Nővérem meg folyton diszkóba járt 16 éves kora óta, de csak 19 évesen vesztette el. Azt pedig egy balatoni nyaralás alkalmával, amikor is már este volt és a szállás saját strandrészén már nem volt senki. Nekem pedig akkor kellett ottfelejtenem a karórámat, úgyhogy visszamentem. A strand üres volt, de a stég nem éppen. Én a karórámat vesztettem el, a húgom a szüzességét.
Anyu mondata viszont mindig a fülemben cseng, ha a lányokról esik szó.
,,Jó lenne, ha most már a matek leckével foglalkoznál nem a csajokkal"...
Nem beszeltem sohasem a szuleimnek a szexualis eletemrol, de nem is rugtam be elottuk :D
Amikor bejelentettuk, hogy terhes vagyok, valoszinuleg rajottek maguktol :))
Jólvan, elmondta és kész.
Figyu, most apad viselkedése furának tűnik, de később ha szükséged lesz rá, majd eszedbe jut.
Ne húzd az agyát,ne csinálj hülyét belőle.
Örülj neki, hogy ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!