Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnak is így reagált a...

Másnak is így reagált a szülője, mikor megtudta, hogy már nem szűz?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, soha nem volt divat a szexualitásról beszélni otthon, így én se jelentettem be, mikor megtörtént az első együttlét fiúval. Kapcsolatom még nem volt, szóval egy fiút se mutattam be a szüleimnek otthon, de 20 évesen elvesztettem a szüzességem valakivel, akivel nem jártunk. Nem mondtam nekik, nem tudtak róla. Viszont egyik hétvégén családi grillezés volt, este felé kicsit sokat ittam, és eljárt a szám, hogy már nem vagyok szűz. De csak említettem, a tesóm már tudott róla. A szüleim furcsa mód meglepődtek, pedig 23 éves vagyok, gondolhatták, hogy előbb-utóbb meg fog történni. Nem is ez a lényeg, másnap apu bejött hozzám beszélni, de ilyen tök komoly hangnemmel, hogy akármi történjen én az ő lánya vagyok és mindig szeretni fog, akárhány éves leszek. Ahha, mondom oké... Nem tudtam hova tenni a dolgot, de tudtam, hogy a tegnap este miatt mondja. Úgy viselkedett, mintha egy világ dőlt volna össze benne. Direkt rá is kérdeztem, mire gondol? De nem mondta ki a konkrétat, csakhogy tegnap este ittasan elmondtam dolgokat. Direkt húztam az agyát, hogy de mit? Pedig sejtettem mire gondol. De csak nem mondta, hanem csak annyit, hogy tudood, fiúkkal kapcsolatos... :D És akkor erre mondta, az a lelkizős szövegét. Mintha bűnt követtem volna el, vagy nem tudom. Pedig a nővérem 16 volt, mikor elvesztette. Furcsa volt... Másnak is így reagáltak? Vagy nálatok ez hogy zajlott le? Azt hittem ez nem ilyen nagy dolog és nem okozok a lelküknek semmit ezzel.
2019. szept. 12. 21:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
37%
Nem számoltam be róla, pedig én nem is porbafingó koromban veszítettem el. De nem szoktam 1 pohár bortól úgy becsiccsenteni, hogy ilyen b.romságokat kikotyognak a szüleimnek..
2019. szept. 12. 21:43
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Normális ember ilyennel nem dicsekszik, még akkor se ha részeg.
2019. szept. 12. 21:46
 3/14 anonim ***** válasza:
73%
Én sose beszéltem erről, de mondtam, hogy van kapcsoltatom..ergo evidens volt nekik.
2019. szept. 12. 21:58
 4/14 anonim ***** válasza:
98%
Sose mondtam nekik de már van gyerekem is, szerintem gyanitják hogy nem vagyok szűz :D .
2019. szept. 12. 22:10
 5/14 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon gáz volt, vagyis annak éreztem. Életemben először felcsempésztem egy fiút az éjszaka közepén, akibe nagyon szerelmes voltam. Úgy akartam intézni, hogy reggel csendben kiosonjon. Sosem jöttek be a szobámba, de aznap pont be kellett jönniük, és meglátták, hogy a takaróm alól egy szőrös pasi láb lóg ki! Arra ébredtem, hogy apám a másik szobában hangosan mondja anyámnak, hogy egy szőrös lábat látott, és hogy... valami irtó ciki kifejezést használt a szexre, nem emlékszem, de égtem mint a rongy, anyám meg visítva nevetett, le voltak döbbenve, aztán bekopogtak(!), hogy kérünk-e reggelit! Szegény srác legszívesebben elmenekült volna. Miután elment, utána apám ezzel cikizett, én meg vörös fejjel kirohantam a szobából, anyám meg akkor is csak röhögött. Nem értem minek kell ezt felhozni?
2019. szept. 12. 22:16
 6/14 anonim ***** válasza:
81%

Szerencsésebb helyzetben vagyok fiúként, mint a lányok. Viszont van egy nővérem. Ismerem az ő sztoriját is.

22 éves vagyok, 18 voltam mikor elkezdtem chatelni egy lánnyal, aki történetesen apum kollégájának a lánya. Ültem a kádban, apám meg bejött (sose szokott, de ott akkor megtette). Még szerencse, hogy tiszta hab volt minden. És elkezdte nekem ecsetelni, hogy hol tartja a kondomokat, meg nyugodtan szóljak, ha kell a ház, akkor elmennek anyuval ,,randizni". Annyi kitétele volt, hogy anyu ne tudjon róla, mert anya ebből a szempontból kissé maradi.

Nővérem meg folyton diszkóba járt 16 éves kora óta, de csak 19 évesen vesztette el. Azt pedig egy balatoni nyaralás alkalmával, amikor is már este volt és a szállás saját strandrészén már nem volt senki. Nekem pedig akkor kellett ottfelejtenem a karórámat, úgyhogy visszamentem. A strand üres volt, de a stég nem éppen. Én a karórámat vesztettem el, a húgom a szüzességét.

Anyu mondata viszont mindig a fülemben cseng, ha a lányokról esik szó.

,,Jó lenne, ha most már a matek leckével foglalkoznál nem a csajokkal"...

2019. szept. 12. 22:34
 7/14 anonim ***** válasza:
94%

Nem beszeltem sohasem a szuleimnek a szexualis eletemrol, de nem is rugtam be elottuk :D

Amikor bejelentettuk, hogy terhes vagyok, valoszinuleg rajottek maguktol :))

2019. szept. 12. 23:04
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Jólvan, elmondta és kész.

Figyu, most apad viselkedése furának tűnik, de később ha szükséged lesz rá, majd eszedbe jut.

Ne húzd az agyát,ne csinálj hülyét belőle.

Örülj neki, hogy ilyen.

2019. szept. 13. 06:50
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem mondtam el nekik,de szerintem sejtették.Soha nem hozták szóba.
2019. szept. 13. 07:37
 10/14 anonim ***** válasza:
70%
Nekem csak anya van. Én elmondtam neki másnap, de nálunk ez nem volt tabu téma. Megkérdezte kell e valami plusz infó vagy segítség bármiben? :D
2019. szept. 13. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!