A barátom kiakadt mikor megtudta hogy szűz vagyok. Miért?
Figyelt kérdés
2014. okt. 11. 06:41
1/18 anonim válasza:
Azért akadt ki, mert beteg. Aki ilyenen ki tud akadni, és nem tetszik neki, kár pazarolnod rá az időt... Nem éri meg, hogy ilyennek ad magad
2/18 anonim válasza:
Mert hülye. Nem ám örülne hogy nem feküdtél le minden idiótával.
3/18 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Miért? Mert paraszt! Jól gondold meg a folytatást vele, soha nem fog figyelni Rád!
4/18 anonim válasza:
Egy pöts, hagyd ott minél előbb! Ennyi.
5/18 anonim válasza:
Na ilyet sem hallottam még... Azért sem add neki oda a szüzességed! Ne haragudj, hogy ismeretlenül ezt mondom, de valószínűleg csak szexre kellettél volna neki és nagy fáradtság lenne neki "betörnie" téged. Persze lehet, hogy ez nem így van, de mi másért akadt volna ki?
6/18 anonim válasza:
Kivéve, ha te végig hazudtál neki.
7/18 anonim válasza:
nekem, volt egy szuz lany baratnom, imadtam,annal nagyobb orom es elmeny nem is kell, sot a fiuk buszkek k,ellene ,hogy legyenek arra, hogy volt szuz csajuk akinek ok vettel el a szuzesseget, hagyd ott mig nem keso, atbas z
8/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem. De nem értek miért kellett kiakadnia.Eddig minden rendben volt.
2014. okt. 11. 08:39
9/18 anonim válasza:
Gondolom csak szexre kellesz neki... másként még örülne is neki. Vannak ilyen surmók, akik csak a saját élvezetükre gondolnak és teher nekik, ha tanítgatni kell egy tapasztalatlan lányt. Szerintem keress olyat, aki megérdemel.
10/18 anonim válasza:
Ez egy f`sz, csak a szexre kellettel neki.
Keress egy normalis sracot, aki ertekelni fogja, hogy szuz vagy.
Hany eves vagy egyebkent kerdezo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!