A barátom kiakadt mikor megtudta hogy szűz vagyok. Miért?
Szia! Vannak pasik, aki a tapasztalt csajokat szeretik, mert velük nincs annyi macera, de ha tényleg annyira szeretne, nem csak arra kellennél, akkor biztos nem lenne probléma.
Az is lehet, hogy még nem volt szűz csaja és fogalma sincs róla, hogyan kell szűz csajjal bánni és ezért akadt ki.
Próbálj beszélni vele és ne minket kérdez, hanem őt, ő tuti jobban tudja. Lehet tényleg csak annyi, hogy meglepődött.
Amúgy meg nem minden pasinak érték a szűzeség, az exemnek se volt az, nem becsült meg elégé, ahogy szerettem volna.
De most már egy új kapcsolatban, boldogabb vagyok.
szia! én is pontosan így jártam, 3 éve ismertem, egy éve mindketten nagyot csalódtunk, legjobb barátok lettünk, fél éve bevallotta, hogy szeret, pár hónapja összejöttünk, 2 hónapig voltunk együtt, mikor megtudta, hogy szűz vagyok, kiakadt, másnap szakított velem...
szóval nem egyedi eset sajnos :/ én is keresem a választ, hogy ezen miért akadt ki, mikor én azt hittem, örülni fog, hogy ő lehet az első...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!