Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátom kiakadt mikor...

A barátom kiakadt mikor megtudta hogy szűz vagyok. Miért?

Figyelt kérdés

2014. okt. 11. 06:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Csak szexre kellesz neki! Én tudom, mert már volt nekem jó pár barátnőm, (most nincs senkim) de így már 35 évesen kifejezetten örülnék ha a párom - aki talán a feleségem is lesz egy napon - szűz lenne! Egy férfi aki hosszú távra gondolkozik, az örül egy szűz nőnek!!! Gondold át amit mondok, hidd el, van tapasztalatom! (35F)
2014. okt. 11. 15:02
 12/18 A kérdező kommentje:
17 vagyok és 2,5 hónapja vagyunk együtt.
2014. okt. 11. 23:15
 13/18 anonim ***** válasza:
Idióta pasas. Már miért kéne 17 évesen nem szűznek lenni?
2014. okt. 12. 09:36
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet megkérdezni, h mi a f*** baja van ezzel? Egyszerűbb lenne sztem.
2014. okt. 17. 21:58
 15/18 anonim ***** válasza:

Szia! Vannak pasik, aki a tapasztalt csajokat szeretik, mert velük nincs annyi macera, de ha tényleg annyira szeretne, nem csak arra kellennél, akkor biztos nem lenne probléma.

Az is lehet, hogy még nem volt szűz csaja és fogalma sincs róla, hogyan kell szűz csajjal bánni és ezért akadt ki.

Próbálj beszélni vele és ne minket kérdez, hanem őt, ő tuti jobban tudja. Lehet tényleg csak annyi, hogy meglepődött.

Amúgy meg nem minden pasinak érték a szűzeség, az exemnek se volt az, nem becsült meg elégé, ahogy szerettem volna.

De most már egy új kapcsolatban, boldogabb vagyok.

2014. okt. 18. 07:00
 16/18 anonim válasza:

szia! én is pontosan így jártam, 3 éve ismertem, egy éve mindketten nagyot csalódtunk, legjobb barátok lettünk, fél éve bevallotta, hogy szeret, pár hónapja összejöttünk, 2 hónapig voltunk együtt, mikor megtudta, hogy szűz vagyok, kiakadt, másnap szakított velem...

szóval nem egyedi eset sajnos :/ én is keresem a választ, hogy ezen miért akadt ki, mikor én azt hittem, örülni fog, hogy ő lehet az első...

2014. okt. 19. 17:12
 17/18 anonim válasza:
előző vagyok 17/L
2014. okt. 19. 17:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha zavarta, hogx szűz vagy 17 évesen, s ezért szakított, az nem szeretett...bakker, nekem első szex- ami még nem volt behatolásos- két héttel a 22. -ik szülinapom előtt volt...
2014. okt. 19. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!