Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Másnak is így reagált a...

Másnak is így reagált a szülője, mikor megtudta, hogy már nem szűz?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, soha nem volt divat a szexualitásról beszélni otthon, így én se jelentettem be, mikor megtörtént az első együttlét fiúval. Kapcsolatom még nem volt, szóval egy fiút se mutattam be a szüleimnek otthon, de 20 évesen elvesztettem a szüzességem valakivel, akivel nem jártunk. Nem mondtam nekik, nem tudtak róla. Viszont egyik hétvégén családi grillezés volt, este felé kicsit sokat ittam, és eljárt a szám, hogy már nem vagyok szűz. De csak említettem, a tesóm már tudott róla. A szüleim furcsa mód meglepődtek, pedig 23 éves vagyok, gondolhatták, hogy előbb-utóbb meg fog történni. Nem is ez a lényeg, másnap apu bejött hozzám beszélni, de ilyen tök komoly hangnemmel, hogy akármi történjen én az ő lánya vagyok és mindig szeretni fog, akárhány éves leszek. Ahha, mondom oké... Nem tudtam hova tenni a dolgot, de tudtam, hogy a tegnap este miatt mondja. Úgy viselkedett, mintha egy világ dőlt volna össze benne. Direkt rá is kérdeztem, mire gondol? De nem mondta ki a konkrétat, csakhogy tegnap este ittasan elmondtam dolgokat. Direkt húztam az agyát, hogy de mit? Pedig sejtettem mire gondol. De csak nem mondta, hanem csak annyit, hogy tudood, fiúkkal kapcsolatos... :D És akkor erre mondta, az a lelkizős szövegét. Mintha bűnt követtem volna el, vagy nem tudom. Pedig a nővérem 16 volt, mikor elvesztette. Furcsa volt... Másnak is így reagáltak? Vagy nálatok ez hogy zajlott le? Azt hittem ez nem ilyen nagy dolog és nem okozok a lelküknek semmit ezzel.
2019. szept. 12. 21:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%

Anyum ezt mindig lazán vette. Úgy gondolja, nincs köze hozzá, hogy mikor történik meg.

Persze a "védekezz" szöveget röviden megkaptam. ("De ha becsúszik, nem baj, megtartjuk")

19 évesen vesztettem el, majdnem 20 voltam.

Hazamentem, anyum rákérdezett, én rábólintottam, ő rábólintott, aztán mentünk dolgunkra :)

2019. szept. 13. 10:33
 12/14 Metionin ***** válasza:
Az enyém onnantól kezdve hogy elkezdtem fogamzásgátlót szedni, mindig kérdezgette hogy na megvolt-e már. Az se cikibb mint amikor nem beszélnek róla...
2019. szept. 13. 13:27
 13/14 anonim ***** válasza:
75%
Gondolom, azért volt számukra meglepő, mert nem voltál még párkapcsolatban, ha jól értem. Tehát szerelem nélkül odadobtad magad valakinek. Gondolom nem erre neveltek, meglepődtek. Ennyi. Tök normálisan reagáltak amúgy.
2019. szept. 13. 16:22
 14/14 Coffelia ***** válasza:

#5-ös, innen 34 évesen olvasva ez egy irtó cuki történet, és szerintem a szüleid baromi jól reagáltak.

Én 22 voltam, és már azért pár hónappal később egy anyás beszélgetés közben mondtam, hogy hát azért mi már túl vagyunk egyen s máson, ő meg csak somolyogott, és mondta, hogy sejtette. Ennyi. Minden más a mi dolgunk volt. Ő lett a férjem 5 évvel később :D

2019. szept. 14. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!