Másnak is így reagált a szülője, mikor megtudta, hogy már nem szűz?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, soha nem volt divat a szexualitásról beszélni otthon, így én se jelentettem be, mikor megtörtént az első együttlét fiúval. Kapcsolatom még nem volt, szóval egy fiút se mutattam be a szüleimnek otthon, de 20 évesen elvesztettem a szüzességem valakivel, akivel nem jártunk. Nem mondtam nekik, nem tudtak róla. Viszont egyik hétvégén családi grillezés volt, este felé kicsit sokat ittam, és eljárt a szám, hogy már nem vagyok szűz. De csak említettem, a tesóm már tudott róla. A szüleim furcsa mód meglepődtek, pedig 23 éves vagyok, gondolhatták, hogy előbb-utóbb meg fog történni. Nem is ez a lényeg, másnap apu bejött hozzám beszélni, de ilyen tök komoly hangnemmel, hogy akármi történjen én az ő lánya vagyok és mindig szeretni fog, akárhány éves leszek. Ahha, mondom oké... Nem tudtam hova tenni a dolgot, de tudtam, hogy a tegnap este miatt mondja. Úgy viselkedett, mintha egy világ dőlt volna össze benne. Direkt rá is kérdeztem, mire gondol? De nem mondta ki a konkrétat, csakhogy tegnap este ittasan elmondtam dolgokat. Direkt húztam az agyát, hogy de mit? Pedig sejtettem mire gondol. De csak nem mondta, hanem csak annyit, hogy tudood, fiúkkal kapcsolatos... :D És akkor erre mondta, az a lelkizős szövegét. Mintha bűnt követtem volna el, vagy nem tudom. Pedig a nővérem 16 volt, mikor elvesztette. Furcsa volt... Másnak is így reagáltak? Vagy nálatok ez hogy zajlott le? Azt hittem ez nem ilyen nagy dolog és nem okozok a lelküknek semmit ezzel.2019. szept. 12. 21:38
11/14 anonim válasza:
Anyum ezt mindig lazán vette. Úgy gondolja, nincs köze hozzá, hogy mikor történik meg.
Persze a "védekezz" szöveget röviden megkaptam. ("De ha becsúszik, nem baj, megtartjuk")
19 évesen vesztettem el, majdnem 20 voltam.
Hazamentem, anyum rákérdezett, én rábólintottam, ő rábólintott, aztán mentünk dolgunkra :)
12/14 Metionin válasza:
Az enyém onnantól kezdve hogy elkezdtem fogamzásgátlót szedni, mindig kérdezgette hogy na megvolt-e már. Az se cikibb mint amikor nem beszélnek róla...
13/14 anonim válasza:
Gondolom, azért volt számukra meglepő, mert nem voltál még párkapcsolatban, ha jól értem. Tehát szerelem nélkül odadobtad magad valakinek. Gondolom nem erre neveltek, meglepődtek. Ennyi. Tök normálisan reagáltak amúgy.
14/14 Coffelia válasza:
#5-ös, innen 34 évesen olvasva ez egy irtó cuki történet, és szerintem a szüleid baromi jól reagáltak.
Én 22 voltam, és már azért pár hónappal később egy anyás beszélgetés közben mondtam, hogy hát azért mi már túl vagyunk egyen s máson, ő meg csak somolyogott, és mondta, hogy sejtette. Ennyi. Minden más a mi dolgunk volt. Ő lett a férjem 5 évvel később :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!