Anyukám szerint csalódás vagyok. Tényleg ennyire rossz a helyzet?
Figyelt kérdés
Mindig a lehető legjobbat próbáltam kihozni magamból. Az utóbbi idő rontottam minden téren és ezért szerinte csalódás vagyok.2021. jan. 28. 21:11
1/7 anonim válasza:
Vannak a szülőknek egyfajta elképzelésük, hogy a gyerekük olyan lesz, amilyenek ők nem lehettek. Nos, ha ez megbukik a szülők kiborulhatnak.
Ne vegyél mindent magadra.
Ha tényleg megtettél MINDEN tőled telhetőt, akkor főleg ne vedd magadra. Te tudod, hogy az a maxod volt, amit csak nehezen tudnál feljebb vinni. Csak próbálkozz tovább.
2/7 anonim válasza:
Igen ,ennyire rossz. Sőt , rosszabb
3/7 anonim válasza:
Ahogy az 1. Mondta. Nem másoknak kell bizonyítanod, hanem MAGADNAK. Ha kihozod magadból a maxot te igenis legyél büszke magadra, mert elértél valamit, amiért megdolgoztál. Anyukádtól pedig elég...rosszindulatú volt ilyet mondani neked. Ne vedd magadra, de próbáljátok majd megbeszélni egymás érzéseit ezzel kapcsolatban.
4/7 anonim válasza:
A szülők szeretik ezt mondani, szemrehányásként, gonoszkodásként, hogy neked rossz érzésed legyen tőle. Az enyém is ezt mondogatta nekem, csak mert nem olyan lettem amilyet ő akart. Nem, nem k*rválkodom, egyetemet végeztem, nem vagyok alkoholista, nem cigizek, nem drogozok. De nem elég, a jellememnek is olyannak kéne lennie, ahogy ő magának megfelel, hogy tökéletes "kiskedvenc" legyek.
5/7 anonim válasza:
Anyukád tipikus példa a rossz szülőre.
6/7 anonim válasza:
Ne foglalkozz hogy mit mondanak. Csak próbálkozz tovább, és el fogod érni a célod!
7/7 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ilyet mondott! Nem vagy csalódás. Csak ügyesen tovább, próbálj meg továbbra is a lehető legtöbbet kihozni magadból. Előfordul, hogy néha kicsit leereszt az ember, nem vagyunk gépek.
Lehet ezzel próbál motiválni, bár elég rossz az irány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!