Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám szerint csalódás...

Anyukám szerint csalódás vagyok. Tényleg ennyire rossz a helyzet?

Figyelt kérdés
Mindig a lehető legjobbat próbáltam kihozni magamból. Az utóbbi idő rontottam minden téren és ezért szerinte csalódás vagyok.

2021. jan. 28. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Vannak a szülőknek egyfajta elképzelésük, hogy a gyerekük olyan lesz, amilyenek ők nem lehettek. Nos, ha ez megbukik a szülők kiborulhatnak.

Ne vegyél mindent magadra.

Ha tényleg megtettél MINDEN tőled telhetőt, akkor főleg ne vedd magadra. Te tudod, hogy az a maxod volt, amit csak nehezen tudnál feljebb vinni. Csak próbálkozz tovább.

2021. jan. 28. 21:19
 2/7 anonim ***** válasza:
36%
Igen ,ennyire rossz. Sőt , rosszabb
2021. jan. 28. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Ahogy az 1. Mondta. Nem másoknak kell bizonyítanod, hanem MAGADNAK. Ha kihozod magadból a maxot te igenis legyél büszke magadra, mert elértél valamit, amiért megdolgoztál. Anyukádtól pedig elég...rosszindulatú volt ilyet mondani neked. Ne vedd magadra, de próbáljátok majd megbeszélni egymás érzéseit ezzel kapcsolatban.
2021. jan. 28. 21:27
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
A szülők szeretik ezt mondani, szemrehányásként, gonoszkodásként, hogy neked rossz érzésed legyen tőle. Az enyém is ezt mondogatta nekem, csak mert nem olyan lettem amilyet ő akart. Nem, nem k*rválkodom, egyetemet végeztem, nem vagyok alkoholista, nem cigizek, nem drogozok. De nem elég, a jellememnek is olyannak kéne lennie, ahogy ő magának megfelel, hogy tökéletes "kiskedvenc" legyek.
2021. jan. 28. 21:28
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Anyukád tipikus példa a rossz szülőre.
2021. jan. 28. 21:31
 6/7 anonim válasza:
72%
Ne foglalkozz hogy mit mondanak. Csak próbálkozz tovább, és el fogod érni a célod!
2021. jan. 28. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy ilyet mondott! Nem vagy csalódás. Csak ügyesen tovább, próbálj meg továbbra is a lehető legtöbbet kihozni magadból. Előfordul, hogy néha kicsit leereszt az ember, nem vagyunk gépek.

Lehet ezzel próbál motiválni, bár elég rossz az irány.

2021. jan. 30. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!