Egyetemisták, akik haza lettetek küldve a koliból. A szüleitek veletek is enyhén érzékeltetik, hogy kicsit útban vagytok már nekik?
Inkabb neked kene gondolkodni.
A kerdezo egyetemista - - -> NEM KOLTOZOTT EL otthonról. Se egy evre se semennyire, csupán kollegista, vagyis folyamat hazajarkal. Az erto olvasas latom nem az erősséged: "2 honapja otthon dekkolok".
Arrol ne is beszeljunk hogy nem 0-24 van otthon mivel DOLGOZIK.
A példád is defektes. Az hogy 20on eves emberekkel nem tudod megbeszelni hogy bakker szeretnek egyet "ejtozni" a kadban az a Te problemadad. Normalis embereknel 20on evesen nem az anya/apa csinal mindent, es tudnak pihenni egymas mellett. Akinek a gyereke ennyi idosen teher az minek vallalt? Erre irtam: ha esetleg a gyerek utcára kerülne akkor szivfajdalommal odaadnal neki egy szobat, de azert folyamat mondanad neki hogy hat nem igy kepzeltem el a jovot hogy Te meg mindig itt vagy... Kedves meg jo szulo mi?
de csak alkalmi melóim vannak, azok is itthonról.
beszélgessen veled a nyári villám...
Akkor se koltozott el ahogy irtad.😂
Meg mar bocs de ha dolgozik nem a csalad korul lesz hanem a szobajaban dolgozik--> nem zavar masokat.
A tobbire meg erdemben sem tudsz reagalni. Jo szülő lehetsz. Mas orulne ha a gyereke hazajonne es vele lenne ugyis kesobb már nem surun fogjak latni egymast mivel tenylegesen elkoltozik. Te meg a gyerekeiddel azt se tudod megbeszelni hogy fél orat furodj xddddd. Oke.
Azért értsd meg te is, kérdező.
55 évesek, te már egyszer "kirepültél" - jó, koli, de érted -, erre most hirtelen vissza az egész. A napi rutin nekik is ko, plusz egy emberre kell főzni, mosni (nem teher, de az pont egyel több, mint az elmúlt 4? évben).
Mi ketten megőrülünk már egymástól, pedig nagy a lakás, meg stb., de eddig ő mindig bement dolgozni, én pedig csináltam itthonról a munkámat a saját tempómban.
Most meetingekkor nekem kss, ha nekem kell megbeszélnem valamit, akkor ő ül csendben, és ha épp ütközik, akkor valamelyikünk az ebédlőbe költözik.
Nem, nem poén, már nagyon nem, de home office-Pflicht van, nem mehetünk be az irodába már 10 hónapja és még legalább év végéig. És ismétlem, mi csak ketten vagyunk összezárva.
21-es kollégista, azaz hétközben NINCS otthon (kivéve vizsaszünet, de mi pl akkor is sokszor benn maradtunk, mert nyugisabb volt)!
Most igen! EZ a különbség, semmi egyéb.
Plusz a kérdező NEM dolgozik, csupán néha csurran-cseppen neki valami.
A gyk-ban az a jó, hogy amikor valaki zavaró tényezőként címkézi fel a férje/felesége otthon lakó/pár hete vagy hónapja hazaköltözött felnőtt gyerekét, akkor ő a szemét rohadék.
Amikor meg a saját szülőt zavarja a saját felnőtt gyerekének a jelenléte, akkor semmi gond, meg kell érteni a szülőt, felborult a napi rutin, stb...
Ha szolsz hogy Laci ez igy nem jo, ha mar itthon vagy legalabb mosogass el napi 1x, akkor azt ne mondd mar hogy nem csinalja meg.
Ja ha a fiukat nem hereverő herévé nevelnék mert az apa is here otthon,és nem azt látná a fiu kölök otthon kiskorától h anya és lány tesó a csicska akkor tán el tudna 1 xer mosogatni felnőtt húszon éves Lacika is és 90 %ban a barátnő nem csicska pótló használati tárgy lenne,
jó reggelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!