Miért nem képesek bezárni az ajtót?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat készültem a felvételire,és szerintem nagyon jól irtam meg. Mégis. Aprócska a szobám, egy emeletes ággyal, ami alatt van az íróasztalom. Kinyomtattam egy csomó régi felvételit, és az ágyamon ülve oldottam őket, de a családom egyfolytában bejárkált. Apró indokokkal, hogy mennyivel vagyok kész, elraktam e ezt, azt, és ez nem is gond. De nem zárják az ajtót maguk után. Kértem, tényleg már könyörögtem nekik, hogy ha mennek ki, zárják már be, ne nekem kelljen leszenvednem magam minden alkalommal az ágyamról. Így hallgathatom egész nap a tesóim és szüleim veszekedését. És én be is zárnám az ajtót, ha nem minden tíz percben járkálnának be. Hogy mondjam meg nekik kedvesen, de mégis határozottan, hogy hallgassanak rám?2021. jan. 27. 09:52
2/6 A kérdező kommentje:
Nincs kulcs. Tolóajtó
2021. jan. 27. 10:03
3/6 anonim válasza:
Merre záródik az ajtó és hol az ágyad? Köthetnél rá madzagot és az ágyról betudod húzni ha olyan helyzetben vannak
4/6 anonim válasza:
Kb. két perc felrakni egy ilyen budiajtó zárat :)
5/6 anonim válasza:
Ha szemben van vagy ellentétes oldalon mint amerre csukódik, akár a radiátorcső mögött is elhúzhatod a madzagot amit a 3-as is írt. Esetleg az ablak kilicsre tekerve is mehetne.
6/6 anonim válasza:
Még mindig az 5 vagyok. Esetleg beverhetnél egy szöget az ajtófélfában és egy kellően erős rugót rögzíthetnél az ajtóra valahogy. Az meg visszahúzná amikor senkisem fogja éppen. Bár egy gumipók is jólenne erre a célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!