Miért kell a vendéglátó helyiségeket bezárni és szivatni?
Egyrészt egyetértek, szerintem roppant káros az ilyen helyeket bezáratni, de van rá indok.
A nevében is benne van hogy vendéglátó... ...azaz olyan embereket szolgál ki, akik folyton változnak, így ezeken a jelyeken gyorsabban terjedhet a vírus.
Hozzátesuem ezzel eggyütt sem jó döntés szerintem a bezáratásuk.
Itt nem arról van szó hogy fosik vagy nem.
Nincs épeszű magyarázat rá, hogy miért nem engedik kinyitni a vendéglátó helyeket. Ugyanez van a kijárási korlátozással.
Tescoba bemehetsz, sorbanállhatsz a kasszánál ahol a nyakadba lihegnek mert akkor előbb sorra kerül a parasztja. Ott nincs vírusveszély.
A nagyvállalati üzemi étkezdék vígan üzemelnek. A dolgozók MASZK NÉLKÜL esznek !!! Mondjuk hogy a p..csába ennének maszkban.
Annyi van hogy rikábban vannak az asztalok, távolabb ülnek egymástól a dolgozók.
Az éttermekben nem lehetne megcsinálni ? Megcsinálták tavasszal is hogy minden második asztalhoz ülhetett valaki.
A kijárási korlátozás arról szólna hogy ne bandázzanak a fiatalok. Na a fiatalok ezt lazán megoldják ottalvós bulikkal. Kit szopanak megint ? A többieket.
Ha nem érted, akkor komoly problémákkal küzdöl. Egyrészt kiszállítást most is lehet vállalni, ott lenni nem lehet. JA, a kocsma a baj? Hát így jártál.
Egyébként ez nem szivatás, az a szivatás, hogy a hasonló invidiualista embert az sem érdekli, ha az egészségügy összedől a francba.
5
Van épeszű magyarázat, legalább 80IQ kell hozzá!
A boltok alapvető élelmiszert árulnak, és egyéb FONTOS dolgokat. Ígyis-úgyis szükség van rá, tehát NEM LEHET BEZÁRNI ŐKET. A tömegközlekedés ugyan ez.
Tehát, ha TEHETNÉNK BEZÁRNÁNK, DE NEM TEHETJÜK.
Ahogy nem tiltható be az "ottalvós buli" sem.
Legalább 1percet kellett volna gondolkodnod, de valahogy nem jött össze. Persze tudom, az egész világ felesküdött most az éttermek ellen amúgy, ez a STOP RESTAURANTS összeesküvés.
8
Ezt mégis ki ellenőrzi? LOL
A sün csak a sétálókat szopatja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!