Most miért kellett bezárni?
Ez borzalom.
Egy fél órája keltem fel, és meglepetésemre apum és a testvérem is szépen elment itthonról, és bezártak minden ajtót. Sehol nem tudok kimenni, és csak 4 - 5 órakor esedékes, hogy hazajöjjenek. És egy árva pótkulcsot nem voltak képesek hagyni nekem, hogy ki tudjak menni a házból.
Mássz ki az ablakon.
Amúgy hogyhogy otthon vagy? Nincs iskola?
Ilyen baleset nálunk is volt már. Legközelebb kérd meg a családot, hogy figyeljenek erre, esetleg másoltassatok neked is egy saját kulcsot.
Társasházban vagy kertes házban laktok?
Kertes házban úgy oldottam meg, hogy kimásztam az ablakon, aztán a kerítésen.
1. neked miért nincs kulcsod?
2. miért nem tudtál felkelni legalább akkor, amikor a később induló elment, hogy kiengedhesd?
3. szerinted nyitva kellett volna hagyniuk az ajtót, mikor te még alszol a szobádban?
4. gondolom tartózkodtál már a lakásotokban párszor egy egész napot, úgyhogy felteszem ezt a mostanit is túl fogod élni.
Kertes házban lakunk, de az ablakok nagyon magasan vannak, így nem tudok kiszökni az ablakon.
Már nem vagyok sulis, idén végeztem.
Csak az a rossz, hogy vannak háziállataink (szárnyasok), és kutyánk, amiket egyáltalán nem rendeztek el. ÉS már most elég nagy zajt csapnak, és én nem tudok kimenni, hogy elrendezzem.
Egész éjjel dolgoztam.
Amúgy apum nem munkába ment, csak úgy elment sétálni egyet (betegnyugdíjas), és 4-5 órakor esedékes, hogy hazajöjjön.
A testvérem is csak szórakozni ment el itthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!