Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most miért kellett bezárni?

Most miért kellett bezárni?

Figyelt kérdés

Ez borzalom.

Egy fél órája keltem fel, és meglepetésemre apum és a testvérem is szépen elment itthonról, és bezártak minden ajtót. Sehol nem tudok kimenni, és csak 4 - 5 órakor esedékes, hogy hazajöjjenek. És egy árva pótkulcsot nem voltak képesek hagyni nekem, hogy ki tudjak menni a házból.

2012. szept. 14. 09:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy elhiggyétek, hogy ez a story igaz. Talán kastélyban lakik a kérdező, hogy a földszinten is 6 m magasan vannak az ablakok?
2012. szept. 14. 13:31
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Jó ki srokkantnyugdíjas az öreg, ha elmegy sétálni reggel 9-kor, és délután 4-5-ig bírja. Ennyi erővel dolgozhatna is valamit, megjegyzem... Ha ezt bírja...
2012. szept. 14. 13:45
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Sokan mennek sétálni, aztán kissé füstszagúan, bizonytalan léptekkel érnek haza...

Na jó, ez rosszmájú volt, de ha kamu a sztori, akkor végül is mindegy, személy szerint senkit se sért.

2012. szept. 14. 13:51
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
6m magas földszint? Tesód pénteken reggel szórakozni megy du 5-ig? Apád beteg nyugdíjas (nincs is ilyen létező ellátási titulus), és 10:10-kor az írd, hogy 9:48-kor már nem volt otthon, és csak elment sétálni ami szintén du. 4-5 óráig tart...betegen... Te mekkora kamukéró vagy! :) Mi van unatkozol... :) Kiírt a doki a suliból az allergiád miatt és csak elütöd az időt?
2012. szept. 14. 16:28
 25/26 A kérdező kommentje:

Nem Magyarországon élünk.

És aki nem hiszi el, nem értem, hogy miért ír ide.

2012. szept. 14. 17:34
 26/26 anonim ***** válasza:

" A kérdező kommentje:

Nem Magyarországon élünk.

És aki nem hiszi el, nem értem, hogy miért ír ide.

"

MUHÁHÁ!!!

Mi köze a kamuzáshoz az országnak???

Sehol nincs 6m-es földszint, sehol nem nappal szórakoznak a fiatalok, és a beteg ember egyik országban sem tud egy teljes munkaidőt sétafikálni...

2012. szept. 17. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!