Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert nem tudja bezarni az ajtot?

Miert nem tudja bezarni az ajtot?

Figyelt kérdés

Egyetlen egy dolog van, amit utalok itthon, ha nyitva van a szobam ajtaja. Az egyik ok, hogy tudok nyugodtan telefonalni, zenethallgatni, senkit nem zavar, a masik, hogy nem bamulnak folyamatosan, ha elmennek a szobam ajtaja elott, de anya olyan, hogy folyton bejarkal es hiaba kerem szepen, hogy zarja be az ajtot, ha megy ki, nem szokta. Alapbol is zavar a jarkalasa, de ok elviselem, viszont nem igaz, hogy akkor mar az ajtot nem lehet visszazarni. Vagy idejon, kinyitja az ajtot feltesz egy kerdest, nyitvahagyja (vagy ugy a negyedeig behajtja(koszi)) es elmegy. Es ha felallok, hogy bezarjam 2 perc mulva megint megjelenik. Mar nagyon idegesit, es mikor 5 percenkent kell zarni utana az ajtot, egy ido utan mar fel tudnek robbani es mar csak csapkodom. A tobbi csaladtag erdekes be tudja zarni...Anya miert nem?

17/L

2015. máj. 4. 09:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert be akar látni a szobádba.
2015. máj. 4. 09:56
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

Azt akarja, hogy mozogj egy kicsit, felállj a gép elől, legalább addig hogy elsétálj az ajtóig. :D

Hidd el a sok felállás leülés szépen fogja formálni a kerek fenekedet. ( ˘ ³˘)❤

2015. máj. 4. 09:59
 3/9 anonim ***** válasza:
34%

Mondjuk nem a szobádban kéne tespedni..

Én ezt csináltam volna, hogy feszt bent ülök, ahelyett, hogy segítenék valamit, biztosan kaptam volna..

Sőt ha akart valamit anyám, akkor ő szólt, hogy menjek ki, és nem ő jött a szobámba elém..

Úgyhogy nem tudom mit szólnál, ha pl. ő kiabálgatna, hogy gyere ki a szobádból, mert mondandója akad.. :D akkor hogy rinyálnál, hogy ki-be kell járkálni..jesszus :D

Nem is értem, hogy viseli el, hogy begúbózol és lustálkod.sz..

2015. máj. 4. 10:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Hacsak nincs pl vendéged, nem értem minek becsukni :D Vegyél fülhallgatót.

Amúgy ha azért csukod be az ajtót, hogy őket ne zavard, és ők hagyják nyitva, akkor hagyd rájuk :D Rám néha már apám csapja rám az ajtómat, ha játék közben kiabálok a többiekkel :D

De oké, te szereted ha csukva van, végülis oké... Ültesd le és kérdezz rá nála, hogy MIÉRT nem bírja elviselni ha csukva van. Amúgy csak az jutott eszembe, hogy szerezz ajtóbehúzót, amilyen ilyen lépcsőházajtókon szokott lenni :DDDDDDD

De tényleg, mit mond, ha megkérded hogy miért nem képes becsukni?

21/L

2015. máj. 4. 10:34
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

ma 10:30

Aztán ha lustálkodik akkor mi van? :D

Képzeld, van hogy azért lustálkodok a szobámban, mert tanulok :D Hát rohadjak meg, hogy akkor nyugit akarok :S

Ha ő meg az anyja elvannak úgy, hogy a szobájában ücsörög, akkor hagyjad már :D

2015. máj. 4. 10:37
 6/9 anonim ***** válasza:

Sajnos meg tudom érteni a kérdezőt. Én pl. nagyon szeretek rajzolni, festeni, írni, varrogatni, kisebb-nagyobb dísztárgyakat készíteni, mindehhez pedig igenis kell a zavartalan nyugalom. Meg egyáltalán, igenis az egyszerűen bunkóság, ha a szülő csak úgy rátöri a gyerekére az ajtót, ráadásul néhány percenként. Tényleg k***a idegesítő, néha én is legszívesebben leüvöltöttem volna anyámat, hogy hagyjál már békén!

És nem arról van szó, hogy nem segítek otthon semmit! Dolgozom én épp eleget, de ha néha haladnék a magam munkáival is, hát hadd tegyem már meg!

2015. máj. 4. 14:51
 7/9 anonim ***** válasza:

5-ös, tévedésben vagy!

Nem mindegy hogy valaki tanul a szobájában, vagy lustálkodik: "tudok nyugodtan telefonalni, zenethallgatni".. Ezt írta a kérdező.. Akik a szobájában zenézget és telefonálgat, az igenis lusta :) A kérdésből ítélve pedig elég gyakran ezt teszi, és a legnagyobb gondja ha fel kell állnia becsukni az ajtót.

Örüljön, ha nem az anyja rángatja ki ha mondani akar valamit. Mert a mi időnkben így ment, anya szólt valamelyik helyiségből ahol éppen dolga volt, és nekünk kellett odamennünk.

2015. máj. 5. 12:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Akkor lusta vg
2015. máj. 5. 14:38
 9/9 A kérdező kommentje:

Bocsi:D szoval akkor lusta vagyok. Ameddig a teendoim elvegzem, a szabadidomben hagy lustalkodjak mar egy kicsit:D

Ha kihiv kimegyek, azzal sincs problemam, csak tok folosleges es nem igazan jo, amikor pl. Filmnezes kozben is 2 percenkent megyek bezarni az ajtot, mikor neki semmibol nem telne ha megy ki. Es igem, zavar ha nyitva van. :)

2015. máj. 5. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!