Ez jogos volt a szüleimtől?
Több éve külön elő ember vagyok, heti szinten szoktam járni hozzájuk benézni, beszélgetni.
Előző munkahelyemről maradt egy katonai mintás polárom, amit közel 1 éve nem használok. Nem is emlékeztek rá. Gondoltam eladom. Pár napja mondtam anyámnak, nem kell eladom, úgyis cipőt akarok venni belőle. Ma eladtam, erre teljesen nekem esett, hogy nem tartottam a szavam, mert azt mondtam, egyelőre nem adom el, majd megbeszéljuk. Hogy apám inkább kifizette volna az árát, neki jó lett volna a ruha, hogy csalódtak bennem, nem ezt várták. De mondom, úgy, hogy közel 1 éve nem is emlékeztek a letezeserol. Most én vagyok a szar, mert becsaptam őket, hogy másnak adtam el. Én nem ígértem semmit nekik, hogy majd eladom apámnak, meg mondtam, hogy nekem pénz kell, nem fogadnék el tőlük pénzt. Ennek ellenére anyám dramazik.
33F
Nyilván ezt tette volna, ha gondolta volna, hogy ez ekkora cirkusszal fog járni, de feltételezem, hogy nem is álmodta.
51: nyilván...
de azért sejtésem szerint nem egy "rendkívüli" dolog volt ez - nyilván folyamatosan kontroll alatt tartják... Csak már megszokta... Az abnormalitást.
Vannak bajok - nálad, kérdező.
Nem írtad el a korodat véletlen? Azt hittem, valami kamasz problémázik, de 33! vagy, bkter!
Kontrollalni akartak azzal, hogy a te cuccodrol akartak donteni. Semmi joguk nem volt hozza, se nem kommentelni, se nem megmondani, hogy mi legyen vele. Ha apadnak annyira kellett volna az a darab pulcsi, akkor elhordta volna kerdes nelkul, vagy szolt volna elore, hogy 'fiam,ne vidd el, mert jo ram es en elhordanam'/ Vagy anyad is mondhatta volna, ' draga kisfiam, apadnak pont jo lenne a pulover, ne vidd el'. De inkabb csak kavarta a sz*rt maga korul.
Engedd el. Husvetre ugye tudod mit kell venned apadnak ajandekba? Egy terepmintas pulcsit. :D
Nem lehet hogy azt hiszi az a pulcsi valami kulonleges darab amit nem lehet csak ugy venni? Hanem csak ha ott dolgozol vagy valami kulonleges katonai cucc :D tudja hogy az csak egy noname gagyi
polieszter?
vagy nosztalgikus kotodese van? Anyamnak vannak ilyenek hogy utolag kiderul hogy az neki kell(ett volna) mert mittudomen gyerekkoraban olyan volt a Pista bacsinak. Aztan nekiall keresni ugyanolyat a vateran es nem adja fel honapokig:D meg olyanja is van hogy idonkent kiakad es tulreagal. En is szoktam tulreagalni es orulok hogy utana konnyen tullepunk rajta. Szoval nem kell ezert megszakitani a kapcsolatot ha amugy jo:p
Ahány család, annyi szokás. Én ha már nem hordok valamilyen ruhát, akkor megkérdezem anyut kell-e neki. Ha igen, akkor odaadom. Természetesen ingyen. Nagy szarban lennék, ha a használt ruha eladásából kellene pénzhez jutnom.
Nem tudom milyen az anyagi helyzeted, nem is rám tartozik, de simán odaadhattad volna.
Ha meg ennyire kell a pénz, akkor a szüleid meg megérthetnék, hogy miért nem tudtál várni az eladással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!