Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez jogos volt a szüleimtől?

Ez jogos volt a szüleimtől?

Figyelt kérdés

Több éve külön elő ember vagyok, heti szinten szoktam járni hozzájuk benézni, beszélgetni.

Előző munkahelyemről maradt egy katonai mintás polárom, amit közel 1 éve nem használok. Nem is emlékeztek rá. Gondoltam eladom. Pár napja mondtam anyámnak, nem kell eladom, úgyis cipőt akarok venni belőle. Ma eladtam, erre teljesen nekem esett, hogy nem tartottam a szavam, mert azt mondtam, egyelőre nem adom el, majd megbeszéljuk. Hogy apám inkább kifizette volna az árát, neki jó lett volna a ruha, hogy csalódtak bennem, nem ezt várták. De mondom, úgy, hogy közel 1 éve nem is emlékeztek a letezeserol. Most én vagyok a szar, mert becsaptam őket, hogy másnak adtam el. Én nem ígértem semmit nekik, hogy majd eladom apámnak, meg mondtam, hogy nekem pénz kell, nem fogadnék el tőlük pénzt. Ennek ellenére anyám dramazik.

33F

2021. jan. 24. 17:58
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
85%

Én értem.Megfelelési kényszered van a szüleid felé,és ők ezt max ki is használják.

Mérgező szülők kategória

2021. jan. 24. 19:31
 32/59 A kérdező kommentje:
Kösz. Akkor szarjak rájuk kicsit? 😬😃
2021. jan. 24. 19:32
 33/59 anonim ***** válasza:
82%

Én nem látom, hogy ebben a történetben hol lettél gyerekként kezelve?

Nyilván ugyanez lett volna, ha nagyanyád adja el a polárt, ha ő azt valamiért szerette volna apádnak.

Egyébként ha 80 éves leszel és anyukád mondjuk 100, ő akkor is gyereknek fog látni, ha a fejed tetejére állsz, akkor is.

Ez biológia, köze nincs ahhoz, hogy te mennyire vagy ügyes, vagy önálló.

2021. jan. 24. 19:33
 34/59 anonim ***** válasza:
78%

Bazzeg, ez nem arról szól, hogy szarsz a szüleidre, ha nem engeded h beleszóljanak ilyen lepkefingnyi hülyeségbe! Ugye nincs barátnőd?

Már tini koromban se szóltak bele h milyen ruhát veszek... önállóan dönthettem. Téged ovis szinten kontroll alatt tartanak. Ez abnormális!

2021. jan. 24. 19:33
 35/59 Savlekotő ***** válasza:
81%
Akkor ereszd el a cicit,légy férfi nem kiherélt pisis kisfiú aminek anyád kezel 33 évesen... Persze h egyedül élsz és egy nyamvadt pólon cirkuszol veled a Mamma,el nem tudom képzelni nagyobb dolgokból milyen balhé van nálatok,például ha becsajoznál atom támadást indítana ellened?
2021. jan. 24. 19:34
 36/59 anonim ***** válasza:
56%
#36: 😂😂😂😂😂
2021. jan. 24. 19:37
 37/59 anonim ***** válasza:
64%

Sajnos gyerek státuszban vagy és te hagyod, mert olyan kis tisztelettudó rendes kisfiú vagy.

Mimóza...

2021. jan. 24. 19:54
 38/59 A kérdező kommentje:

Most írja, hogy gerinctelen vagyok, meg, hogy hazudtam, mert pénzt adtak volna érte. Meg, hogy apámnak nsgyon tetszett a ruha. Érdekes. Akkor miért nem kérte 1 év alatt egyszer sem? Azt írja azért nem szólt ma, mert csalódott bennem. 🤣🤣

Halljatok, ezentúl varhatjak, hogy menjek. Ostoba emberek.

2021. jan. 24. 19:58
 39/59 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves anyukád? És úgy általában milyen a szellemi állapota?

Mert ez nem normális dolog, lehet, hogy kezdődik valami defektusa?

2021. jan. 24. 20:02
 40/59 anonim ***** válasza:
100%
Ajjaj, lehet a mama kezd "banyává" válni?! 😌
2021. jan. 24. 20:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!