Most miért vagyok hálátlan gyerek, mert nem szeretem a zöldbab és tökfőzeléket?
Ha én felnőttként veszek valamelyik boltban egy előrecsomagolt ételt, és otthon derül ki hogy borzasztó íze van, nem fogom csak azért leerőltetni mert az afrikaiak így meg úgy..
Úgy dobom ki a kukába hogy csak nyekken. :D
Miért kell egy gyerekkel direkt olyat etetni amit kifejezetten nem szeret??
Komolyan van itt olyan, aki elhiszi, hogy az összes embernek szeretnie kell minden ételt? Vannak nagyon kevesen, akik mindent szeretnek, egyébként meg különbözőek vagyunk, meg kell találni azt a metszetet, amit mindenki szeret a családban.
Afrikában éheznek? Akkor megkérdezhetem, hogy miért eszel ilyen drága és táplálékdús ételt és miért akarod azt más torkán is leerőltetni? Miért nem támogatod az afrikaiakat a pénzeddel? Vagy ebben a pillanatban bekapcsol a sunnyogás és az álszentség? Annyira nem éheznek, hogy téged kellemetlenség érjen, csak más egyen olyan ételt, amit nem szeret, de te már nem nélkülöznél, ugye?
Kérdező: Azért tartanak hálátlannak, mert főztek neked és te nem fogadtad el / nem örültél neki. Nincs igazuk, akkor kéne hálásnak lenned, ha odafigyelnének arra, hogy mit szeretsz és megpróbálnának a kedvedben járni. Szültek egy gyereket, nekik kötelességük egészségesen táplálni. Akkor lennél hálátlan, ha figyelembe vennék az ilyen alap igényeket (szomorú, hogy ennyire nem ismerik a gyereküket) és ezt nem értékelnéd, nem vennéd figyelembe, nem köszönnéd meg. Normális ember megkérdezi, hogy mit szeretsz, ha neked főz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!