Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most miért vagyok hálátlan...

Most miért vagyok hálátlan gyerek, mert nem szeretem a zöldbab és tökfőzeléket?

Figyelt kérdés

2021. jan. 21. 10:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%
#9 De gondolom belèd nemerőltettèk belèd. Èn is sok kaját nem szerettem. Voltak olyanok amiket az ovodában erőltettek belèm ( szószerint ) ès ezeket mèg a mai napig nem tudom megenni, pedig mindjárt 30 leszek. Szerencsère voltak olyanok amiket a menzán nem csináltak csak itthon de azokat sem szerettem, szüleim nem erőltettèk belèm ès mostanra a kedvenceim közè tartoznak.
2021. jan. 21. 10:59
 12/22 anonim ***** válasza:
81%
Nem vagy hálátlan, nyugi!
2021. jan. 21. 11:26
 13/22 anonim ***** válasza:
11%
Mert az nem ingyen kerül az asztalra. Tudod, a szüleidnek dolgozni kell a pénzért, hogy te zabálhass.
2021. jan. 21. 11:29
 14/22 anonim ***** válasza:
90%

Ha én felnőttként veszek valamelyik boltban egy előrecsomagolt ételt, és otthon derül ki hogy borzasztó íze van, nem fogom csak azért leerőltetni mert az afrikaiak így meg úgy..

Úgy dobom ki a kukába hogy csak nyekken. :D

Miért kell egy gyerekkel direkt olyat etetni amit kifejezetten nem szeret??

2021. jan. 21. 11:49
 15/22 anonim ***** válasza:
86%
Undorító, amikor valakire rá akarnak erőltetni egy ételt, amit nem szeret. Főleg, ha nem is válogatós, csak ezt a kettőt nem szereti.
2021. jan. 21. 11:53
 16/22 anonim ***** válasza:
93%
Es ha megenned azt amit nem szeretsz, hany afrikai lakna jol tole?:)
2021. jan. 21. 12:16
 17/22 anonim ***** válasza:
86%
Én kifejezetten válogatós vagyok, de senkinek semmi köze hozzá 😅
2021. jan. 21. 12:21
 18/22 anonim ***** válasza:
80%

Komolyan van itt olyan, aki elhiszi, hogy az összes embernek szeretnie kell minden ételt? Vannak nagyon kevesen, akik mindent szeretnek, egyébként meg különbözőek vagyunk, meg kell találni azt a metszetet, amit mindenki szeret a családban.

Afrikában éheznek? Akkor megkérdezhetem, hogy miért eszel ilyen drága és táplálékdús ételt és miért akarod azt más torkán is leerőltetni? Miért nem támogatod az afrikaiakat a pénzeddel? Vagy ebben a pillanatban bekapcsol a sunnyogás és az álszentség? Annyira nem éheznek, hogy téged kellemetlenség érjen, csak más egyen olyan ételt, amit nem szeret, de te már nem nélkülöznél, ugye?

Kérdező: Azért tartanak hálátlannak, mert főztek neked és te nem fogadtad el / nem örültél neki. Nincs igazuk, akkor kéne hálásnak lenned, ha odafigyelnének arra, hogy mit szeretsz és megpróbálnának a kedvedben járni. Szültek egy gyereket, nekik kötelességük egészségesen táplálni. Akkor lennél hálátlan, ha figyelembe vennék az ilyen alap igényeket (szomorú, hogy ennyire nem ismerik a gyereküket) és ezt nem értékelnéd, nem vennéd figyelembe, nem köszönnéd meg. Normális ember megkérdezi, hogy mit szeretsz, ha neked főz.

2021. jan. 21. 13:13
 19/22 anonim ***** válasza:
21%
Nem kell szeretnie. Valószínű a kérdést egy felnőttként is otthon élő ember tette fel, rendszeresen van ilyen konfliktusos kérdés egy mamahotelestől.
2021. jan. 21. 13:21
 20/22 anonim ***** válasza:
82%
Ez a mamahotelezés is uncsi
2021. jan. 21. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!