Most hálátlan vagyok vagy jól tettem hogy kiálltam az életemért,hàzassàgomért?
A szüleimet is szeretem de képtelenek elengedni.Több száz kilométerre élek tőlük de igy is befolyásolták a házasságomat,az életemet.
Azt hiszik a házunk àtjàróház,elvárják tőlem és a feleségemtöl is ha velünk vannak az csak róluk szóljuk.20 éves koromban messze jöttem az akkori párommal aki ma már a feleségem.Immár 9 éve.Sokat dolgozott ő is.
Egyik nap munkalehetőséget kaptam és ő szó nélkül jött velem.Otthagyva a szüleit és az életét.
Nagyon jól megvagyunk de a családom miatt rengeteg a veszekedés és félő h teljesen rámegyünk.
A szüleim mindenröl faggatnak telefonon hol voltunk,mit csinàltunk,dolgoztunk e a héten,mikor leszünk szabadon,ha a városban voltunk mit vettünk stb...
Már elértük azt h titkolózunk mert óvoda ami megy nàluk.
Van h ideköltöznek 1 hétre.A feleségem eléggé kivan ilyenkor.
A szüleim elvárják hogy vigyem őket kirándulni,vásárolni ilyenkor.Pedig van autó de igy nekik kényelmesebb.A feleségem szeretik,bár ha nemet mond az nem tetszik nekik.Egy kicsit pofátlanok is mert anyám kéregeti a dolgainkat.
Apám elvárja h sör legyen aztan elvan a tévé előtt.
Volt h azt mondtuk hogy nekünk nem jó a látogatás,erre megjelentek h Meglepetés ja egyébként 1 hétre jöttek.
Sosem akartam megbántani őket de őrlődtem hogy mit csináljak.
A házasságom romokban,a szüleim boldogok voltak hiszen minden úgy volt ahogy ők elképzelték.
A feleségem nem birta tovább,azt mondta elvál ha nem húzunk hatàrokat.
Majd mintha a szüleim érezték volna bejelentették h megint jönnének 1 hétre.
Ott el durrantam hagytam h jöjjenek majd leültem velük beszélni.
Semmi rosszat nem mondtam csak annyit h felnőttem és van 1 èletem,házasságom vágyom saját családra.
És nem jó ez igy h jönnek mennek,elvárják h kiszolgáljuk őket.Van autójuk,de apám mindig iszik,vezetni igy nem tud anyám meg nem akar.
Igy maradok én aki megoldja a dolgaikat.Csak annyit kértem h az 1 hét túl sok,túl sűrű ,1-2 szer pár nap bőven elegendő mi is szoktuk őket látogatni.
Most szarul érzem magam,a bátyám tegnap felhivott h hàlátlan vagyok és kivannak bukva a szüleim,mert fáj nekik.
Lelkiismeret furdalásom van.de én is nehezen birtam.
Jogosan sértődtek meg?
Már nagyon rég meg kellett volna húznod a határaid a szüleiddel szemben, elfogadhatatlan, ahogy viselkednek. Vagy felnősz végre és teljesen elvágod a köldökzsinórt, vállalva a sértődést és a konfiktust, vagy tényleg tönkreteszed az életed és a házasságod.
A szüleid azt is megérdemelnék, ha soha többet nem látnának.
Azt hiszem ez a kerdes mar volt,csak ott a feleseg volt a Kerdezo szerepben!
Nem is ertem ezt! A feleseg helyeben mar reges reg leleptem volna. Te pedig tedd helyre a csaladod, mert egyaltalan nem egeszseges amit csinalnak!
A batyad pedig nyugodtan koltoztesse oda oket magahoz..szolgalja ki oket,legyen teli a huto..es persze taxizzon is nekik!
Mondd meg a szüleinek hogy csináljanak még egy gyereket ennyi..
Jól tetted hogy kiosztottad őket 👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!