Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most hálátlan vagyok vagy jól...

Most hálátlan vagyok vagy jól tettem hogy kiálltam az életemért,hàzassàgomért?

Figyelt kérdés

A szüleimet is szeretem de képtelenek elengedni.Több száz kilométerre élek tőlük de igy is befolyásolták a házasságomat,az életemet.

Azt hiszik a házunk àtjàróház,elvárják tőlem és a feleségemtöl is ha velünk vannak az csak róluk szóljuk.20 éves koromban messze jöttem az akkori párommal aki ma már a feleségem.Immár 9 éve.Sokat dolgozott ő is.

Egyik nap munkalehetőséget kaptam és ő szó nélkül jött velem.Otthagyva a szüleit és az életét.

Nagyon jól megvagyunk de a családom miatt rengeteg a veszekedés és félő h teljesen rámegyünk.

A szüleim mindenröl faggatnak telefonon hol voltunk,mit csinàltunk,dolgoztunk e a héten,mikor leszünk szabadon,ha a városban voltunk mit vettünk stb...

Már elértük azt h titkolózunk mert óvoda ami megy nàluk.

Van h ideköltöznek 1 hétre.A feleségem eléggé kivan ilyenkor.

A szüleim elvárják hogy vigyem őket kirándulni,vásárolni ilyenkor.Pedig van autó de igy nekik kényelmesebb.A feleségem szeretik,bár ha nemet mond az nem tetszik nekik.Egy kicsit pofátlanok is mert anyám kéregeti a dolgainkat.

Apám elvárja h sör legyen aztan elvan a tévé előtt.

Volt h azt mondtuk hogy nekünk nem jó a látogatás,erre megjelentek h Meglepetés ja egyébként 1 hétre jöttek.

Sosem akartam megbántani őket de őrlődtem hogy mit csináljak.

A házasságom romokban,a szüleim boldogok voltak hiszen minden úgy volt ahogy ők elképzelték.

A feleségem nem birta tovább,azt mondta elvál ha nem húzunk hatàrokat.

Majd mintha a szüleim érezték volna bejelentették h megint jönnének 1 hétre.

Ott el durrantam hagytam h jöjjenek majd leültem velük beszélni.

Semmi rosszat nem mondtam csak annyit h felnőttem és van 1 èletem,házasságom vágyom saját családra.

És nem jó ez igy h jönnek mennek,elvárják h kiszolgáljuk őket.Van autójuk,de apám mindig iszik,vezetni igy nem tud anyám meg nem akar.

Igy maradok én aki megoldja a dolgaikat.Csak annyit kértem h az 1 hét túl sok,túl sűrű ,1-2 szer pár nap bőven elegendő mi is szoktuk őket látogatni.

Most szarul érzem magam,a bátyám tegnap felhivott h hàlátlan vagyok és kivannak bukva a szüleim,mert fáj nekik.

Lelkiismeret furdalásom van.de én is nehezen birtam.

Jogosan sértődtek meg?

2020. okt. 13. 12:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Hozom a popcornt, kamucsalád új felvonás. :) Legalább a stíluson lehetne változtatni, ha férfi nevében íródik, akkor hihetőbb lenne.
2020. okt. 13. 12:48
 12/25 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon is jól tetted. Amúgy a seggedet megcsókolhatják, hogy nem szakítottad meg velük a kapcsolatot teljesen, bátyó meg presztrálja őket őmaga, ha szerinte hálátlanság meghúzni egy határt...
2020. okt. 13. 12:59
 13/25 anonim ***** válasza:
88%
En is emlekszem erre a kerdesre regebbrol, a no szemszogebol.
2020. okt. 13. 13:23
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Naa újabb folytatásos sztori. Martinék után kellett már valami.
2020. okt. 13. 13:25
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Írja ki az anyós is :D
2020. okt. 13. 13:39
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Uhhh...mivé lett a világ! Ma már a kamuk sem a régiek!

Bezzeg azok a régi szép idők! :D:D:D

2020. okt. 13. 13:44
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ennek én is olvastam az eredetijét, a feleség szemszögéből kiírva :D De ha nem ismerném, akkor is rá lehet jönni, hogy kamu, mert egy tipikus anyuci icipici fiacskája nem látná be soha, hogy milyen beteges amit a szülei (főleg az anyja) csinálnak. És nem tudná ilyen szép mondatokban sorolni a sérelmeit. Most ezt vagy a feleség írta ki, vagy úgy kamu az egész ahogy van.
2020. okt. 13. 14:10
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
#14: :-DDDD
2020. okt. 13. 14:14
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

#17 Most ezt vagy a feleség írta ki, vagy úgy kamu az egész ahogy van.

vagy a feleség fölötte áll pallossal és diktál. "vagy kiírod a gyakorira, vagy elválok tőled!"

2020. okt. 13. 14:19
 20/25 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon jól tetted.
2020. okt. 13. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!