Kamasz gyerekek még megszokták ölelni a szüleiket?
Kiskoromban sem volt szokás. Inkább a puszi, amitől nagyon kellemetlenül érzem magam. Egyszer öleltem meg anyut puszi helyett, akkor is sértődés volt, hogy én tuti nem szeretem, vagy haragszom rá...
Szóval a barátaim ölelem meg. Megpuszilni meg a családtagokat szoktam, ha nagyon muszáj.
18l
Szerintem attól függ ki milyen típus.
Én kiskoromban nagyon szeretgetve voltam, én is szeretgetős voltam akkor még. De elkezdtem kamaszodni és teljesen bezártam valamiért. Valahogy nem éreztem helyét már a random ölelgetésnek, puszizkodásnak. El is utasítottam a közeledést.
Mai napig így van. De persze egy meghittebb pillanatban, vagy ha olyan alkalom van, akkor van ölelés.
23/L
Ez tényleg egyénfüggő. Gondolom(a kommentek szerint) a legtöbb ember ebben a korban nem az az ölelkezős típus,aki meg igen a szüleinél vagy meghúz egy határt, vagy sem, ezt a kapcsolatuk minősége nagyon befolyásolja🤷🏼
Én speciál egy sokszor nagyon túlbuzgó embernek tartom magam, folyton ölelgetek mindenkit, akit szeretek:) szóval általában vagy ott lógok a barátaim vállán folyamatosan, vagy a szüleimén, bár náluk ritkábban. De sokszor van olyan, hogy csak random odamegyek egy ölelésre hozzájuk,mert jól esik(anyukám pont ilyen, mint én ebből a szempontból, apukám kicsit távolságtartóbb általánosságban, de velünk nem igazán..azt hiszem elviseli😅😊).
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!