Kamasz gyerekek még megszokták ölelni a szüleiket?
Sajnos az én szüleim alkoholisták voltak, anyum mellette idegbeteg is, így az ölelések, beszélgetések nem voltak. 1 éve együtt élek a barátommal akinek az anyja nagyon fiatalos, jó fej, életvidám nő. Párom és az anyja minden találkozásnál megölelik, megpuszilják egymást, és mindig leülnek fél vagy 1 óra beszélgetés van. A mindennapjaikról vagy ami éppen téma. Minden hétvégén átmegyünk hozzájuk, és annyira jó érzés, hogy ebbe a rituáléba engem is belevettek. Olyan jó, hogy amikor találkozunk, én is kapok egy nagy ölelést, és én is ott ülök köztük, beszélgetünk, érdekli, hogy mi van velem, mi minden történt. 1 éve így megy, és mostmár tudom, hogy ezek az ölelések, beszélgetések nagyon is fontosak az embernek. Nagyon szeretem. MOndtam is neki, hogy ha egyszer gyerekünk lesz, ezt én is alkalmazni fogom.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!