Mit csináljak, hogy anyu "leszálljon" rólam?
Figyelt kérdés
Egy helyen dolgozunk. Nem szeretném otthagyni a munkám miatta, mert imádom. Ő az igazgató titkárnője, én más osztályon dolgozom. Állandóan intézkedik helyettem pl.: hogy írom ki a szabadságot, mikor adom le a bérletet. Ki akar kérdezni, hogy mit beszélek a fönökömmel, min dolgozom stb.2021. jan. 14. 17:40
2/14 anonim válasza:
Rúgasd ki! 😀 Hadd menjen isten áldásával 😀
3/14 anonim válasza:
Mondjuk végezd úgy a munkád, hogy ne kelljen ellenőrizgetnie.
4/14 A kérdező kommentje:
3.Te miről beszélsz?!
2021. jan. 14. 17:53
5/14 anonim válasza:
"Intézkedik helyetted", ez azt jelenti, hogy nem végzed el megfelelő módon/tempóban a munkát.
6/14 anonim válasza:
És szóltál már neki, hogy majd te ezeket megcsinálod, nem kell a beleavatkozása?
7/14 anonim válasza:
2-es, te nem akarod befogni a szadat veletlenul ? :)
8/14 anonim válasza:
7
Mert mi van, te vagy a kerdezo anyja? Ha nem, akkor te is befoghatod. Ő csak leirta az ő velemenyet, meg csak nem is a kerdezot sértegette.
9/14 anonim válasza:
darkraven baratunk egy pofatlan szem***ada, azert irtam
10/14 anonim válasza:
bocsanat most figyelmeztettek a moderatorok hogy rosszul viselkedtem bocsassatok meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!