Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki nem szereti a saját szüleit?

Figyelt kérdés
Sőt, semmilyen érzelmiszál nem fűzi hozzá őket?

2021. jan. 13. 17:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%
Jelen. Egész gyerekkoromban bántalmaztak, de miután megszakítottam velük a kapcsolatot terápiával feldolgoztam a traumáim. Most már csak a teljes közöny maradt, azt se tudom élnek-e még és őszintén nem is érdekel.
2021. jan. 13. 17:50
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Persze, senkit sem vagyunk kötelesek szeretni. Én egyik családtagomat sem szeretem, sosem biztosították az ehhez szükséges érzelmi hátteret.
2021. jan. 13. 18:49
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos létezik. Én pl. anyámat nem tudom szeretni, mert apámmal 10 évig küzdöttek értem és amióta az eszemet tudom, mindig kaptam az ívet, mert nem hoztam az általa felállított, amúgy eléggé autisztikus szintet. Tehát max. akkor állt volna le a basztatással, ha 15 évesen Nobel-díjat nyerek mondjuk vagy ilyen Szász Marci-szintű csodagyerek lettem volna.
2021. jan. 13. 19:19
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szeretem a szüleimet, mert napi rendszerességgel vertek és megaláztak engem egész gyermekkoromban. :(

Szerintem a bántalmazott gyermekek közül- érthető módon- nagyon kevesen vannak, akik szeretik a szüleiket.

2021. jan. 13. 21:41
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Elszomorító, hogy néhány szülő, mit meg nem tesz (persze nyilván a gyerek se ártatlan, de a verés akkor se járhat ki, ha egy nagyon rosszcsont kölyökről van szó)

2021. jan. 13. 23:35
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem anyam 14 evesen a legnyanyobb lazado korszakomba berakott intezetbe, azzal a címszóval, hogy nem bir velem,hozzateszem nem volt kirivo viselkedesem, negyes atlagom volt gimnazium elso osztalyaba, abbol az iskolabol kiiratott. Estenkent nem jart haza, panelba laktunk, egyszer kilestem, hogy beszall egy bordo kocsiba "cigizni megy le es setalni" arra kovetkeztettem, hogy prosti (csunya vagy nem, de akkor ezt gondoltam, ma mar hazasok ezzel a fazonnal, aki miatt engem eldobott). 2012 es 2013 karacsonyan szokesbe voltam es mindket evben elvitetett a rendorokkel a karacsonyi vacsora kozben. Mikor a sok szokes miatt atraktak felzart intezetbe es bejott latogatoba (1 órára johetett volna, o 10 percre jott) meglatta kikkel vagyok osszezarva, elbogte magat, hogy ezt o nem akarta. Ennek tiz eve. O probalkozott miutan betoltottem a 18at,hogy helyrehozza, de az en oldalamrol megbocsatottam, de nem felejtek, ezt nem lehet elfelejteni egykonnyen. Most ott tartunk, hogy evente ketszer (husvet, karácsony) talalkozunk nagymamanal, de azota nem ugy tekintek ra, mint anyara. Egy ideje mar inkabb nem is próbálkozik, szoval ilyen platoi vele a viszony, ez jobb nem lesz mar, de nem is erdekel. Akinek egy f.sz fontosabb, az assa el magat. Most ketten elnek mindenkitol tavol 300kmre egy haromszintes hazba, o eli a boldog kis eletet, mininalizalva a velem valo kapcsolattartast. Jobb igy, legalabb az unokainak nem tud akkora csalodast okozni, mint nekem.
2021. jan. 13. 23:48
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon durva utolsó! Sajnálom, hogy ilyet tett veled, az ilyen nő nem anya! Jobb is hagyni az ilyet a francba...
2021. jan. 14. 00:46
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
16-os: Részvétem. Én biztos letiltottam volna mindenhonnan, még a telefonszámát is, nekem halott lenne.
2021. jan. 14. 00:54
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

16os vagyok. Igazabol nem kell sajnalni, ez teljesen ot minositi.😅

En pedig jo sok tapasztalattal lettem bolcsebb azalatt a negy ev alatt, jo emberismero lettem es, hogyha ezt a lepest nem hozza akkor meg, en nem ismerkedtem volna meg párommal es nem lenne egy negy eves es egy masfel honapos gyermekunk. De nekem eszembe nem jutna azt megtennk, amit o tett. Legyen barmilyen is egy gyerek, az anyja feladata helyrehozni, ha mondjuk kisiklik az elete, nem tenni azert, hogy tonkremenjen, vagy lelki nyomorek legyen, mert egy faszi fontosabb.

2021. jan. 14. 11:11
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Jogos, és egyértelműen őt minősíti!
2021. jan. 14. 11:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!