Létezik olyan, hogy valaki nem szereti a saját szüleit?
Én nem szeretem a szüleimet, mert napi rendszerességgel vertek és megaláztak engem egész gyermekkoromban. :(
Szerintem a bántalmazott gyermekek közül- érthető módon- nagyon kevesen vannak, akik szeretik a szüleiket.
Köszönöm a válaszokat :)
Elszomorító, hogy néhány szülő, mit meg nem tesz (persze nyilván a gyerek se ártatlan, de a verés akkor se járhat ki, ha egy nagyon rosszcsont kölyökről van szó)
16os vagyok. Igazabol nem kell sajnalni, ez teljesen ot minositi.😅
En pedig jo sok tapasztalattal lettem bolcsebb azalatt a negy ev alatt, jo emberismero lettem es, hogyha ezt a lepest nem hozza akkor meg, en nem ismerkedtem volna meg párommal es nem lenne egy negy eves es egy masfel honapos gyermekunk. De nekem eszembe nem jutna azt megtennk, amit o tett. Legyen barmilyen is egy gyerek, az anyja feladata helyrehozni, ha mondjuk kisiklik az elete, nem tenni azert, hogy tonkremenjen, vagy lelki nyomorek legyen, mert egy faszi fontosabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!