Mit szólnál szülőként ha megtudnád ezt a lányodról?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve,hogy van párom édesanyám nagyon nehezen fogadja el a páromat pedig látszik a páromon,hogy kedves és ténylegesen szeret nem csak azt állítja. Anyum tisztában van azzal,hogy van szexuális életem vele. Tudni kell rólam,hogy sajnos van egy depressziós betegségem ami miatt gyógyszereket kell,hogy szedjek így nem szedhetek fogamzásgátlót a nőgyógyászom pedig spirált vagy óvszert ajánlott tabletta helyett. És én a spirál mellett dőntöttem viszont édesanyám arról nem tudd,hogy spirált szeretnék felhelyeztetni és úgy szeretnék védekezni. Ti mit szólnátok,hogyha a lányotokról kiderülne,hogy titokban spirált helyeztetett fel az orvossal? Mindent megszoktam beszélni az édesanyámmal viszont ezt félek elmondani neki sokak szerint nincs is hozzá semmi köze ez valószínűleg igaz is de azért mégis félek,hogy mit szólna hozzá,hogyha kitudodna. Neki volt sajnálatos módon egy vetélése elveszített egy babát akit ők nem is szerettek volna csak becsúszott nem akarom én is ugyan ezt átélni hiszen beleroppanék magamat ismerve. Büszkék lennétek a lányotokra,hogyha felelősségteljesen védekezne vagy inkább haragudnátok rá,hogyha már jó viszonyba vagytok miért nem mondta el ezt? Ennyi magánéletem legyen vagy mindenképpen mondjam el anyumnak? Tudom "felnőtt" vagyok nem vagyok köteles neki mindenről beszámolni de mégis valamiért zavar,hogy titokba hívogatom fel a doktoromat.2021. jan. 11. 20:41
31/32 anonim válasza:
Nem kötelező mindenbe beavatni az édesanyukádat, viszont ha úgy érzed, hogy furdal a lelkiismeret amiért ezt nem osztottad meg vele felhozhatod a témát. Nem muszáj úgy hogy ezt akarod használni, csak egyszerűen kikérni a véleményét, hogy melyik lehet jobb.
32/32 anonim válasza:
4: ez nem igaz sajnos, nálunk még 40 felett is mások rendelkeznek az illető testével, milyen műköröm, milyen haj, milyen szemöldök, mikor menjen orvoshoz stb. Ez egy élvezhetetlen közeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!