Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek most, hová tart az...

Mit tegyek most, hová tart az életem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem is tudom, hogy hogyan kezdjem a történetünket. 8 évvel ezelőtt elveszítettem 1 év küzdelmes harc után rosszidulatú agydaganatban az egyetlen gyermekemet. Akkor a világ omlott össze. Hetekig-hónapokig az sem tudtam, hogy mi van velem, élek-e még egyáltalán, de nem is érdekelt. A házasságom is ráment a gyermekem halálára, meg akartam halni. Volt öngyilkossági kísérletem is, de hála? A Jó Istennek nem tudtam megtenni. Aztán 6 éve rám talált a boldogság. Egy nagyon jó embert ismertem meg akivel házasságkötés után gyermeket vállaltunk. Megszülett gyönyörűszép kisfiam. Ő adott újból értelmet az életemnek. Most volt 2 éves és ismét az történt ami a bátyjával... Rosszindúlatú agydaganat... Ugyanúgy kezdődött a betegsége. Fejfájás, hányás, látászavar. Én ekkor már nagyon rettegtem, hogy megint... Nem fogom újból túlélni amit egyszer már sikerült... Másodszor nem fog menni... Hibásnak érzem magamat a gyermekeim betegségéért. Úgy érzem én tehetek róla, ez nem lehet véletlen.. És a szenvedését sem fogom tudni végignézni. Láttam nap mint nap, hogy mit tesz az agydaganat az emberrel.. Epilepszia, elveszti a szeme világát, fokozatosan kapcsolja ki a daganat az érzékszerveit.. nem tudom mitévő legyek. Csak sírni tudok. Köszönöm, hogy elolvastad, muszály volt kiírnom magamból.

2021. jan. 11. 18:36
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

Részvétem kérdező és nagyon sajnálom a helyzetedet, szülőként belegondolni is rossz. Viszont fontos, hogy ne hagyd el magadat.

Én a helyedben keresnék valami, a történtekhez kapcsolódó célt, például önkéntes alapon beteg gyerekek segítése vagy bármi hasonló. Hátha ez segítene.

2021. jan. 11. 19:48
 12/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek. Orvosok szerint ezzel a betegséggel átlagosan 9 hónapig lehet életben maradni, embertelen körülmények között. Más kezelési lehetőség nincs erre a betegségre, csak a sugárkezelés, de az nem gyógymód sajnos. Ebből a betegségből még senki sem gyógyult meg. 9 évvel ezelőtt is ezt mondták, ebből még senki nem gyógyult meg. (Az akkori diagnózis glioblastoma multiforme volt.) Anno a fiammal is mindent kipróbáltunk és a végéig küzdöttünk, sajnos hiába. Nagyon nehéz, az emlékek, belegondolni abba, hogy ő is... De nem adom fel, küzdeni fogok az egyetlen pici fiamért! Nem halhat meg! Kérlek imádkozzatok a Jó Istenhez, hátha az segíthet, hogy sokan imádkoznak érte! Köszönöm nektek! Egy elkeseredett édesanya.
2021. jan. 11. 20:12
 13/44 anonim ***** válasza:
82%
Feltétlen imádkozok majd érte! Tényleg erre szavak sincsenek...
2021. jan. 11. 20:22
 14/44 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez borzasztó. Szülőként rettenetes ebbe belegondolni. Gondolok rátok, imádkozom értetek. Bízzunk a csodában.
2021. jan. 11. 20:43
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Egy ölelést tudok küldeni, szó egy értelmes sem jut eszembe.
2021. jan. 11. 22:05
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztó lehet...osztozok a fájdalmadban és átérzem az érzéseidet. 2 gyereket temettem el 35 éves korom előtt. Lehetetlen túl lenni rajta. Erőt és kitartást kívánok.
2021. jan. 11. 22:16
 17/44 anonim ***** válasza:
88%

Először is részvétem.

Egyébként valószínű örökletes hajlam.Semmiképp sem szeretnék utólag okoskodni, nekem is vannak örökletes hajlamaim ilyen-olyan megbetegedésekre, és én ennek gyerekvállalás előtt mindenképpen utána fogok nézni, hogy mekkora esélye van a gyereknek örökölni, megbetegedni. Szeretnék elkerülni egy ehhez hasonló tragédiát.

2021. jan. 12. 08:25
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Imadkozok ertetek, hogy minden jora forduljon! 🙏🏻💙
2021. jan. 12. 15:34
 19/44 A kérdező kommentje:
Kérek szépen mindenkit, hogy elalvás előtt imádkozzon a picike fiamért.
2021. jan. 12. 21:57
 20/44 anonim ***** válasza:
7%
Na jó, eddig gondoltam nem írok be semmit, mert tényleg nagyon sajnáltam az illetőt és a gyerekeit. Már a második kommentnél rezgett a léc, de ez már kiverte nálam a biztosítékot. Ez egy akkora ordas kamu. Hogy lehet olyat írni, hogy "Kérek szépen mindenkit, hogy elalvás előtt imádkozzon a picike fiamért.". Ez nyílt provokáció... Na most megkérdezem az illetőtől, hogy van bőr a pofáján ilyet viccből kiírni? Naponta rengetegen halnak meg gyerekek, felnőttek rákban, hogy lehet ez vicces? Bírom a feketehumort, meg minden, de két gyerek halálával viccelni és ezzel sajnálatra bírni az embereket hihetetlenül undorító dolog. Úgy tűnik a kérdező még nem vesztett el senkit se...
2021. jan. 12. 22:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!