Életem első akváriumába milyen halat tegyek bele?
21 liter alkalmatlan hal tartására.
egy minimum 60-70 literrel kezd, nem kerül sokkal többe mint egy 21 literes. keresgélj neten, h melyik tetszik és melyiknek tudod gondját viselni.
Miután a szettekben botrányosan szar a felszerelés, alkalmatlan halakkal leterhelt akváriumra a szűrés, és fotoszintézisre a világítás, ráadásul olyan halat kell mondani, ami biztos van nálatok is:
Vegyél 6-8 db különböző színű hím (szigorúan csak hím!!!) guppit, pár gömbmohát, meg pár tő anubiast.
Mielőtt bármit csinálnál!!!!!!!
Aqvaguru-kezdőknek fül alatt!!!!!!
KÖTELEZŐ.
megerősítem én is vegyél bele 6 hím endler guppit, hetene cserélj vizet, és írd le a szűrő típusát. és ne etess sokat és a halak érkezése előtt legalább 2-3 hétig járasd a szűrőt halak nélkül.
az a baj, h az akvarisztika kicsit komplexebb dolog, minthogy idejössz felteszel 1-2 kérdést, és már működik a dolog. az olvasást, tanulást nem lehet megkerülni, mert a halaid fogják meginni a levét.
"hetene cserélj vizet,"
Persze részlegesen, a válaszolónak ez evidencia, azért nem írta , de vízcsere alatt kb heti 30%-ot szokás érteni.
(vagy ilyen kis méretben heti 2×15%-ot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!