Mit tegyek most, hová tart az életem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem is tudom, hogy hogyan kezdjem a történetünket. 8 évvel ezelőtt elveszítettem 1 év küzdelmes harc után rosszidulatú agydaganatban az egyetlen gyermekemet. Akkor a világ omlott össze. Hetekig-hónapokig az sem tudtam, hogy mi van velem, élek-e még egyáltalán, de nem is érdekelt. A házasságom is ráment a gyermekem halálára, meg akartam halni. Volt öngyilkossági kísérletem is, de hála? A Jó Istennek nem tudtam megtenni. Aztán 6 éve rám talált a boldogság. Egy nagyon jó embert ismertem meg akivel házasságkötés után gyermeket vállaltunk. Megszülett gyönyörűszép kisfiam. Ő adott újból értelmet az életemnek. Most volt 2 éves és ismét az történt ami a bátyjával... Rosszindúlatú agydaganat... Ugyanúgy kezdődött a betegsége. Fejfájás, hányás, látászavar. Én ekkor már nagyon rettegtem, hogy megint... Nem fogom újból túlélni amit egyszer már sikerült... Másodszor nem fog menni... Hibásnak érzem magamat a gyermekeim betegségéért. Úgy érzem én tehetek róla, ez nem lehet véletlen.. És a szenvedését sem fogom tudni végignézni. Láttam nap mint nap, hogy mit tesz az agydaganat az emberrel.. Epilepszia, elveszti a szeme világát, fokozatosan kapcsolja ki a daganat az érzékszerveit.. nem tudom mitévő legyek. Csak sírni tudok. Köszönöm, hogy elolvastad, muszály volt kiírnom magamból.2021. jan. 11. 18:36
1/44 anonim válasza:
Összeszorult a szívem miközben olvastam a soraidat.Senki nem érdemelheti meg azt amit te és a gyermekeid kaptatok az élettől.Sajnálom,nem tudok semmi értelmeset írni a hogyan továbbal kapcsolatban.
2/44 anonim válasza:
:(:(Ez szörnyü!!Hátha a sors megsegiti a gyermekedet,rémálom!
3/44 anonim válasza:
Nagyon nagyon sajnálom. Tiszta szívemből kívánom, hogy jóra forduljon a kisfiad sorsa és ne kelljen még egyszer ezt átélned.
4/44 anonim válasza:
Atyaég... Erre nem lehet értelmes dolgokat írni, mert erre nincsenek is szavak.
Végig kell csinálnod még egyszer, mert ezt mérte rád a sors, valami terve van veled a későbbiekben.
Kérlek ne add fel!!!
5/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztatásokat, nagyon jól esnek. A nagyobbik fiammal is megjártuk a poklok poklát a műtéttel, kemóval, sugárral, szteroidokkal.. Még belegondolni is szörnyű még egyszer ebbe.. A mostani diagnózis agytörzsi daganata (DIPG), ami még inoperábilis is és a kemó sem hat rá.. Nem tudom mi lesz.
2021. jan. 11. 19:15
6/44 anonim válasza:
Bár most nem tudok mit írni, ha esetleg lenne kedved beszélgetni, akkor írj rám egy privát üzenetet! Én örülnék neki, de persze ez csak rajtad áll :)
7/44 anonim válasza:
😭😭 erre szavak sincsenek, nagyon sajnálom! Esetleg valami gén hiba okozza ezt a betegséget? Érdemes lenne kivizsgáltatni bár gondolom ezek után nem szeretnél már szülni. Sok erőt és kitartást!
8/44 anonim válasza:
A soraid olvasása után szerintem sokan átértékelik a saját problémáik súlyát.
9/44 anonim válasza:
Nagyon durva vizsgám lesz napok múlva, nagyon sok múlik rajta, azt hiszem beleroppanok, aztán elolvastam a kérdésed... kicsit szégyellem magam, hát nekem nincs is problémám.
Nagyon sajnálom, nagyon sok kitartást és erőt küldök neked innen távolról is. Kívánom, hogy gyógyuljon meg ez a pici lélek. Keress fel egy pszichológust, vigyáznod kell eközben a saját lelki egészségedre is, hogy végig tudd ezt csinálni. Nagyon erős vagy, ne hibáztasd magad, mert nem tehetsz róla.
10/44 anonim válasza:
Juj, ez tényleg a létező legrosszabb tragéia, ami bárkivel is megtörténhet! Rendkívül sajnálom, és nagyon bízok benne, hogy mégis csoda történik veletek! Ne hibáztasd magad, erről az egészről nem tehetsz semmit, csatlakozom a heteshez, ez szerintem is valami gén dolog lesz itt. :/ Borzalmasak ezek a betegségek, főleg, ha ilyen kicsi gyerekeket is érint. Tényleg erre nem lehet mit írni, csak azt, hogy kívánom a csodálatos gyógyulást nektek mihamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!