Milyen gyakran látogattok haza a szülői házba? Mi a "normális" ha van ilyen?
Mennyire normális, ha a felnőtt, 25 év feletti gyerekek, akiknek már van saját otthonuk és gyerekük is, 7-ből 4 napot a szülők házában töltenek?
Persze, kinek mi a normális, meg ki mihez szokott, de úgy mégis kinek mi a véleménye az ilyenről?
A feleséged csinálja ezt?
Ha igen, akkor nagyon sok neki a gyerek valószínűleg.
Soha.
A mostohaanyám egyértelművé tette, hogy én ott nemkívánatos személy vagyok (már eleve oda sem kellett volna költöznöm, de gyerekként nem volt beleszólásom). Hiába lakik ott apa - közös ingatlan -, ő nem áll a sarkára, úgyhogy nem megyek "haza".
Egyébként heti 4-5 nap nekem sok lenne, lényegében akkor feleslegesen fizetném az albérletet/rezsit, ha úgyis az időn nagyrészét otthon töltöm.
Köszi a válaszokat!
Azért nem szerettem volna leírni az elején, hogy ki vagyok, mert akkor kioktatást kaptam volna, nem rendes válaszokat.
Én a párommal élek az ő szüleinél, és a két testvéréről volt szó, akik sokat tartózkodnak itt a gyerekekkel. Tudom, tudom, mit akarok én, nekik több joguk van itt lenni stb. stb.
De én nem is szólok semmit, csak magamban fortyogok, amíg nem kerülünk olyan helyzetbe, hogy el tudunk költözni.
Remélem nem köveztek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!