Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A Ratkó-korszakban született...

San_frisco kérdése:

A Ratkó-korszakban született szülők miért olyan hitványak és szívtelenek a gyerekeikkel?

Figyelt kérdés

#x-generáció
2021. jan. 11. 16:00
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
50%

Semmi a világon nem korszak meg generáció dolga.

Én egy szolid, egyáltalán nem problémamentes értelmiségi családban születtem te meg valami alvégi bunkó helyre.

Aki még BAZ megyében kisebbségi annak kb mindegy most született-e, vagy 70 éve.

Két testvérem született akkor, amikor az a liba volt a miniszter, de hát a miniszternek mi dolga volna a gyermekneveléssel?

A bátyám míg élt kifejezetten jó és gondoskodó apa volt.

A nővéremet a főorvosság kicsit legyalulta érzelmileg, szerintem nem volt eleget a gyerekeivel, de nagyon jó a kapcsolatuk.

Én két évvel később születtem, két házasságból négy gyerekem van, de az első háromban biztosan benne vagyok a nekik fontos emberek listáján.

Szóval semennyire se látom az állításod igazát.

2021. jan. 30. 00:59
 32/32 A kérdező kommentje:

#31:

"nővéremet a főorvosság kicsit legyalulta érzelmileg" --> Még a végén megsajnálom. Szegény. Biztos sok nélkülözésnek, fizikai bántalmazásnak és megalázásnak kilett téve.

2021. febr. 3. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!