Szerintetek ez mitől lehet és mit tegyek ennek az ellenére?
3 éve anya Meg ismerkedett a nevelő apukámmal akivel összeis költöztünk és született egy gyerekük úgy aki nekem a féltesóm. Eleinte nagyon aranyos volt velem a nevelőapukám de utána meg teltek a hónapok hetem elkezdett velem rendszeresen ordibalni, nem szólunk egymáshoz, nem jön be a szobámba, nem foglalkozik velem, levegőnek néz. Olyanokért ordibál velem mert Meg kért arra hogy szedjem le a ruháimat a szaritóról.le is szedem meg minden és anya pont ment altatni öcsémet ezért bementem hozzájuk a ruhákkal a kezembe elkoszonni tőle. És akkor oda jön nevelő apukám és elkezd ordibalni hogy nem erre kértelek meg takarodjal a szobádba. Ez még egy tök laza eset,mert ez már tök szokásos nálam de durvább szokott lenni.
Szerintetek ez mitől lehet és mit tegyek ahhoz hogy ezt helyrehozzam?
most akkor levegőnek néz, vagy ordibál veled...???
Nem kis ellentmondás ebben a leírásban...
Nekem is ez volt mostohaanyámmal.
Egyszerűen utálta, hogy apával engem is "megkapott", és folyamatosan kiabált, megszólt, kigúnyolt és bántott. Minden is baj volt, amit csináltam (van sapka-nincs sapka esete), és nem, apa egyszer sem állt ki értem.
Én amint tudtam, elköltöztem.
Apával újra jó a kapcsolatom - egy komoly, hosszú beszélgetés után -, mostohaanyámmal csak akkor beszélek, ha muszáj.
"Szerintetek ez mitől lehet és mit tegyek ahhoz hogy ezt helyrehozzam?"
A legfontosabb, hogy egyáltalán ne hidd azt, hogy ez egy olyan dolog, ami a te hibád, és amit neked kell helyrehoznod.
A nevelőapukád az, aki nem viselkedik felnőttként. Nem türelmes és nem képes az indulatait kezelni. Valószínűleg nem érett arra, hogy jól ellássa a feladatát, így minden feszültséget rajtad vezet le. De te mint áldozat, ezért nem vagy felelős.
Mérlegeld a helyzetben, mi az, amiért jogosan szól, de nem vagy köteles minden stílust eltűrni.
Koncentrálj a te értékeidre, fejleszd magad, hogy amikor itt lesz az ideje el tudj költözni, ha úgy jobbnak éreznéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!