Milyen szülő az ilyen?

Figyelt kérdés

Barátnőm nálam alszik már 1 hete de a szülei fel sem hívják hogy hol van. Azt mondta nem is beszélt velük hogy nem lesz otthon és várta hogy majd hívják.. Meg csak nem is írnak neki jól van-e?

Latom rajta hogy rosszul esik neki nagyon hogy nem hiányzik senkinek.

Most lesz nemsokára 19 éves

2021. jan. 8. 22:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Azért nem szólt a szüleinek mert ha beszélgetni akar az anyjával akkor sosem ér rá, mindig azt mondja neki hogy majd később. Barátnőm azt mondta érzi hogy nem érdekli őket.
2021. jan. 8. 23:54
 12/16 anonim ***** válasza:
59%
Hát elég érdekes szülő. Nekem apum még akkor is ír, ha tudja hol vagyok, olyan meg nincs, hogy ne szóljak neki, vagy ne tudjon rólam. Ettől még nem korlátoz, mert mindenhova “elenged”, az az nem kell az engedélye már, de a lényeg, hogy sose problémázik semmin, mégis érdekli, hogy merre vagyok, mit csinálok és a legfontosabb mikor érek haza, hogy ne izguljon feleslegesen miattam. Nagyon gáz az általad leírt szülő.
2021. jan. 9. 01:22
 13/16 anonim ***** válasza:

Régebb nem mutatott jelet arra, hogy zavarja ha hívják?

Csak mert engem pl kifejezetten zavar, ha hivogatnak a szüleim...

2021. jan. 9. 15:19
 14/16 anonim ***** válasza:
61%

Ajánlanék figyelmetekbe egy klasszikus viccet:

A katolikus pap, a tudós és a rabbi arról vitatkoznak, hogy mikor kezdődik az élet.

Pap:

- Az élet, gyermekeim, a fogantatás pillanatában kezdődik, amikor a lélek és az anyag egyesül, hogy Isten szeretetének e csodáját létrehozza az anyaméhben.

Tudós:

- Ugyan, tiszteletes úr, ön téved! Az élet a megtermékenyített petesejt beágyazódásakor kezdődik, amikor az embrió és az anya szervezete összekapcsolódik, hogy kifejlődhessen a magzat.

Rabbi:

- Hát, gyermekeim mind a ketten tévedtek! Az élet akkor kezdődik, amikor a gyerekek elköltöznek, és végre a kutya is megdöglik...

2021. jan. 9. 19:30
 15/16 Savlekotő ***** válasza:
0%
Nyugi ha elfogy a pénz majd érdekes lesz a gyerekük..
2021. jan. 21. 04:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Gondolom ki nem állható a lány viselkedése. Aztán nem hiányolják otthonról
2021. jan. 23. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!