Milyen szülő az ilyen?
Barátnőm nálam alszik már 1 hete de a szülei fel sem hívják hogy hol van. Azt mondta nem is beszélt velük hogy nem lesz otthon és várta hogy majd hívják.. Meg csak nem is írnak neki jól van-e?
Latom rajta hogy rosszul esik neki nagyon hogy nem hiányzik senkinek.
Most lesz nemsokára 19 éves
A barátnőd nagykorú.
Nem írtad mi volt az előzmény ami miatt nem ment haza.
Lehet, hogy csak simán tudomásul vették a szülei, hogy nem mondhatják meg neki, hogy mit csináljon.
Ha várták volna otthon,biztos felhívják, hogy nem történt e valami baj vele.
Ez a történet így nem kerek.
Oké.És otthon mondta, hogy nálad lesz?
Ha mondjuk a lányom azt mondja, hogy holnap jövök.És nem jön.Akkor felhívom, hogy minden rendben?
Ha esetleg elötte össze veszünk és azt mondja lelépek, és rám vágja az ajtót, akkor tudomásul veszem, hogy lelépett otthonról.
Abban az esetben megvárják amíg lehiggad, és vissza jön.
Szóval nagyon függ, hogy mik a körülmények.
Azért érdekes a mai 18-20 éves korosztály. Rengeteg kérdés van itt, ahol a kérdező azt várja hogy együtt szidjuk a szüleit amiért rövid pórázon tartják, felnőtt létére engedély kell mindenhez, nem engedik hogy a párjával aludjon, satöbbi. Aztán itt van egy szülőpár akik tiszteletben tartják hogy a lányuk jogilag felnőtt, akkor meg az a baj, akkor azért szidjuk őket. Ki érti már ezt... Úgy érzem hogy a mai fiataloknak mindegy mi van, annyi a lényeg hogy a szüleiket hozhassák ki mindenből rossznak.
Én sem vagyok még öreg a magam 32 évével, de mi anno letudtuk ezt "a szülők gonoszak és ellenségek" dolgot kb 14-15 éves korunkban. Ennyi idősen hova lázadtok már? 18 évesen már nem tűrtem volna el ha gyerekként kezelnek, és azon sem jutott eszembe megsértődni hogy felnőttként vagyok kezelve, és hogy nem kell beszámolnom arról hogy hol vagyok és miért.
Akkor ezek szerint nincs jóban a szüleivel?
Kb neki is illett volna jelezni feléjük, hogy nem alszik otthon.
Ez a dolog kicsit oda vissza van.
Senki nem foglalkozik senkivel.
Gondolom neked meg kínos már, hogy még mindig nálad dekkol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!