Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon megbántottam volna,...

Nagyon megbántottam volna, vagy jogosan tettem?

Figyelt kérdés

Nem is olyan rég történt egy olyan dolog, hogy együtt kellett lennem anyukámmal, és igazából csak segítettem neki, amikor elkezdett kérdezgetni, hogy van -e lány aki tetszik az iskolából, és csak hasonló kérdéseket, én pedig leblokkoltam, és nem is válaszoltam először semmit, csak annyit hogy 'miért fontos ez?'

Kevésszer tudunk együtt lenni, mivel külföldön dolgozik, és sosincs amúgy sem 'közös' téma..

Most attól félek hogy megbántottam volna azzal mert kérdezett, és én meg annyira zavarba jöttem, hogy inkább átmentem kicsit 'flegmába', és megmondtam hogy nem szeretnék erről beszélni, mert senkivel se szeretek erről a témáról beszélni..

2021. jan. 6. 19:48
1 2
 11/13 anonymousreview60 ***** válasza:
68%
Pont úgy válaszoltál, ahogyan az egy 13-17 éves tinédzsertől elvárható. Főleg, ha az anyjának távolléte miatt nincs igazán bensőséges kapcsolata azzal. Nem hibáztál, de ennek ellenére is legközelebb igyekezz finomabb lenni. Az utolsó bekezdésekben írtakból pont ezt értheti meg, kell hogy megértse anyád.
2021. jan. 7. 05:52
 12/13 anonim ***** válasza:
22%
Tökmindegy mert ti már eltávolodtatok egymástól,ő már csak papíron az anyád.úgyhogy ne is agyalj ilyeneken.
2021. jan. 7. 08:51
 13/13 anonim ***** válasza:
35%
Gondolom próbált nyitni feléd, érdeklődött. Mi ciki van abban, ha van valaki, aki tetszik neked? Nem azt kérdezte, hogy akivel randizgatsz, azt megfektetted-e már, hogyan csináltátok stb. Szerintem ez egy olyan kérdéskör, amin nincs mit szégyelni. Amúgy lehet, hogy csak megakart győződni arról, hogy a fiúkat szereted-e vagy a lányokat.
2021. jan. 7. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!