Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Már tényleg minden szülő ilyen?

Már tényleg minden szülő ilyen?

Figyelt kérdés
A testvérem 6 éves gyereke legalább 200ezerert kapott játékokat karácsonyra, legalább 10 dolgot, de szülinapjára, névnapra meg mindenre ennyi mindent kap, mikulás húsvét stb. Viszont MINDEN vásárlásnál legalább 10ezerert vesz neki játékokat, több csokit, chipset, és ha nélküle megy vásárolni akkor is hoz neki játékokat. Minden nap kat üdítőt és csokit chipset a boltból. Napi 10ezer legalább elmegy a gyerek szrjaira, miközben a boltban hisztizik, rohangál, kiabál. Es mar minden gyerek ilyen, sosem értettem ezt. Rendes kiidegel
2021. jan. 4. 18:47
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
61%

Nem tudod mit es hol dolgozik mennyi a fizetese, de azt napra leosztve pontosan todod mennyit kolt a gyerekre.

Szerintem te jobban be tudnad osztani az o penzuket, csak sajnos, hogy nem kernek tanacsot.

2021. jan. 4. 19:56
 22/32 anonim ***** válasza:
86%
Én csak azon akadok ki, hogy az ilyen hisztis szart nem lehet pofán törölni, hanem tűrni kell őket.
2021. jan. 4. 20:39
 23/32 anonim ***** válasza:
97%

A napi 7ezres társasjátékokat és egyebet hol tárolják? Havi 30 nagy doboz csak egy év alatt 360 db...

Nem kis túlzást érzek a levegőben...

2021. jan. 4. 20:43
 24/32 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem is kamu a dolog. Aki havi 300 ezer forintot el tud szórni a gyereke kényeztetésére, az nem a Pepcoba megy vásárolni. Pláne nem a gyereknek játékot... Egy hónap után el sem férnének a lakásban, hacsak nem foglalnak be egy teljes 10 emeletes panelt...
2021. jan. 4. 21:00
 25/32 anonim ***** válasza:
30%
24, na igen... akinek ennyi pénze van, az tuti nem kínai szemetet vásárol tonnaszámra..😂
2021. jan. 4. 21:14
 26/32 anonim ***** válasza:
0%

25-ös:

A Pepcos játék már egy csecsemőnek sem érné el az ingerküszöbét, ha ennyire el lenne kényeztetve, mint ahogy a kérdező állítja. Gyerekként mi is kaptunk rengeteg bóvlit; egy nap alatt megkopaszodó fröccsentett barbie-t és társait, de valahogyan mégis jobban örültünk neki, amikor kaptunk egy kisebb, de értékesebb, minőségibb valamit. Kövezzetek meg, de azt sem a Pepcoban fogtok találni. Nemcsak az ilyen gyerekeknek, de ennyit kereső felnőttnél sem ezen a szinten van az átlag ingerküszöb.

2021. jan. 4. 21:34
 27/32 anonim ***** válasza:
46%

Hát én meg gyerekként nem tudtam, mi értékes és minőségi.

Ugyan nincs gyerekem, de pénzem igen, és imádom a Pepcot.

2021. jan. 4. 23:50
 28/32 anonim ***** válasza:
56%

Itt nem arról van szó, hogy ki teheti meg és ki nem, inkább elvekről. Aki szeretné, hogy normális értékrendű felnőtt legyen a gyerekéből, az nem teszi ezt meg vele. A barátnőm édesapja CEO volt egy informatikai vállalatnál, nyilván nem szűkölködtek, de ha márkás ruhát akart venni magának vagy elmenni egy fesztiválra, el kellett mennie diákmunkázni. És milyen jól tette, normális felnőtt lett belőle, aki egészségesen áll a pénzhez.

Akik összevesznek mindent amit a gyerek kiejt a száján, az kizárólag a saját gyerekével szúr ki, ami nem vall sem észre, sem szeretetteljes kapcsolatra.

2021. jan. 5. 06:15
 29/32 anonim ***** válasza:
57%

Ha ez igaz akkor igaz az is hogy Magyarország jobban teljesít..

Ilyen jók a fizetések már Magyarországon?? Mindjárt haza költözök.

Na de most komolyan ha valakinek van rá pénze és nem sajnálja akkor vegye meg. Valószínűleg a gyerek nem fogja értékelni mert úgy is kap majd másikat. Ismerek ilyet már 26 a gyerek és a mai napig megkap mindent amit akar. Vagy 20 telefont tört szét idegességébe mert nem volt gyors vagy mert lefagyott vagy csak úgy valamire ideges volt.

Szóval jó dolog ennyire elkényeztezni a gyereket?

Mar rajottek a szülők de már késő. Ott tartunk hogy fenyegeti 26 évesen az anyját meg apját ha ne úgy lesz ahogy ő akarja akkor majd.... Mindegy nem is írom le.

Lényeg hogy sajnos vannak ilyenek és ilyen gyerek lesz belőle.

2021. jan. 5. 07:16
 30/32 anonim ***** válasza:

Nem tudom, szerintem egy elkényeztetett gyerek tud különbséget tenni ajándék és ajándék között. Nem ritka eset, ha mindig azért hisztiznek, ami a legdrágább. Vannak olyan gyerekek, akiket a jómódú szüleik ilyen módon kényeztetnek. Nem egy olyan hisztit láttam már, ahol a gyereknek az volt a baja, hogy miért használt biciklit kapott a szüleitől, miért nem a legújabb bmx-et.

A pepcos minőséggel ugyanezt érzem.

2021. jan. 5. 07:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!