Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Már tényleg minden szülő ilyen?

Már tényleg minden szülő ilyen?

Figyelt kérdés
A testvérem 6 éves gyereke legalább 200ezerert kapott játékokat karácsonyra, legalább 10 dolgot, de szülinapjára, névnapra meg mindenre ennyi mindent kap, mikulás húsvét stb. Viszont MINDEN vásárlásnál legalább 10ezerert vesz neki játékokat, több csokit, chipset, és ha nélküle megy vásárolni akkor is hoz neki játékokat. Minden nap kat üdítőt és csokit chipset a boltból. Napi 10ezer legalább elmegy a gyerek szrjaira, miközben a boltban hisztizik, rohangál, kiabál. Es mar minden gyerek ilyen, sosem értettem ezt. Rendes kiidegel
2021. jan. 4. 18:47
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
40%

Igen kérdező.Minden szülő ilyen.

Nem csak gyereket szülnek,de több százezret is, hogy tudják finanszírozni a gyerek szarjait.

Ha kell aranytojást tojnak és kiköltik.

Mindezt azért, hogy téged irritáljanak.

2021. jan. 4. 19:30
 12/32 A kérdező kommentje:
Hihetetlen, h ez a mai világban ennyire hihetetlen. Szerinted napi ezret sokallnék a gyerekre?? Azért az 1000 és a 10.000 között van különbség. Akkor mondom 6-8 ezret hogy megnyugodjon a kis lelketek
2021. jan. 4. 19:35
 13/32 anonim ***** válasza:
89%
Mit dolgozik a tesód, hogy havi 300K-t simán el tud szórni ilyesmire...???
2021. jan. 4. 19:36
 14/32 anonim ***** válasza:
89%
Alapvetően igazad lenne, de ahol havi 300 ezret kitudnak szórni a semmire, anélkül, hogy megéreznék tegyék! Én is inkább adnám a gyerekemnek ha ilyen gazdag lennék, csak csoki meg chips helyett, elraknám neki későbbre, az évi több, millió forint, később lakást is tudnának neki venni.
2021. jan. 4. 19:38
 15/32 anonim ***** válasza:
72%
Kívánom, hogy mindenki csak ilyen anyagi körülmények közé szüljön!
2021. jan. 4. 19:41
 16/32 anonim ***** válasza:
78%

Már csak azért sem lehet minden szülő ilyen, mert ennyi pénze nincs egy átlag magyarnak, hogy ezt finanszírozza. Bár bizonyára van némi költői túlzás a fogalmazásodban.

Engem jobban kiakaszt a neveletlen gyerek. Az, hogy rohangál, meg üvölt, köpköd, stb. De sajnos elég reménytelen, mert azok szoktak ilyenek lenni, akiknek a szülei is ilyeneket, így nyilván ezt tanulja el. Aztán vagy ő lesz az egy az ezerből, aki felnőve rájön, hogy a szülei degeneráltak voltak és máshogy csinálja,vaaaagy...vagy nem.

2021. jan. 4. 19:42
 17/32 anonim ***** válasza:
66%

Itt kérdező te vagy kiakadva.

Most azokat keresed akik veled együtt szintén kiakadnak.

Még a kérdésed is hülye.

Már tényleg minden szülő ilyen?

Itt véred a nyálas, hogy a tesód mennyi pénzt költ.

A való világban, léteznek olyan szülők,aki bérből, vagy éppen segélyből élnek jelenleg.

2021. jan. 4. 19:43
 18/32 anonim ***** válasza:
61%

A mai szülők többsége sajnos ilyen. Ha megnézel bármilyen közösségi médiás karácsonyfás-gyerekes poszot (nem kifejezetten celebekét, átlag emberekét) azt látod, hogy egy szobányi ajándék van alatta a gyereknek, amitől szinte elvész a karácsonyfa. Már a mikulás és a húsvét sem csokis ünnep, hanem drága ajándékos ünnep.

Teljesen elrontják őket, nem csoda hogy a mai gyerekek semmit nem tudnak értékelni, ennyire tiszteletlenek és kezelhetetlenek.

A tesómék is telipakolnak egy szobát ajándékkal, akkor is ha hitelt kell felvenni meg kölcsön kell kéregetni. Pl tőlem. Merthogy én meg megtehetném hogy akármit összevásárolok akármennyiért, de én nem akarok magam körül kis elkényeztetett seggfejeket. Ami nagyon érdekes, hogy hozzám jobban kötődik az unokaöcsém mint a szüleihez, pedig én ésszel vásárolok neki, nem tárgyakkal akarom megvenni a szeretetét.

Én időt szánok rá, meghallgatom, és az élet valódi fontos dolgaira tanítom, nem a felszínességet nyomom neki.

Tudom hogy most majd megkapom a lepontozásokat, de az is csak azt mutatja hogy rengeteg az ilyen szülő, mert az ember ha magára vesz valamit akkor besértődik és nyomja a pirosat, ilyen az emberi természet.

2021. jan. 4. 19:43
 19/32 A kérdező kommentje:

19:38al nagyon egyet értek!!

Kerdeztetek mit dolgoznak, tesóm könyvelő a párja valami irodai munkát végez németországban, pontosan nem tudom mit

2021. jan. 4. 19:44
 20/32 anonim ***** válasza:
77%
Nem.
2021. jan. 4. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!