Nem túl korai az esküvő?
8 éve együtt vannak és “korai”? Azt hittem, valami fél évről van szó. Mikor kéne házasodni, 20 év járás után? Sokkal idősebbek is megteszik feleennyi idő elteltével.
Az iskola meg nem értem, hogy függ össze az esküvővel. Aláírnak egy papírt, tartanak egy bulit és megy az élet tovább. Mi fog változni? Eddig is iskola mellett voltak együtt és nem okozott gondot.
Mi 2 év után hazasodtunk. Igaz ismerjük egymást vagy 10 éve. Miután összejottunk ott laktam náluk egy fél évet közben elterveztük megyünk külföldre és itt fogunk élni. Itt élünk 2 éve. Már úton a baba. Ismerek olyat akik 10 éve együtt vannak és nem házasodtak nem is akarnak. Van akik 10-20ev után válnak el.
Ezt előre nem lehet tudni hogy jó döntés e. Idővel eldől.
Ha 8 éve együtt vannak, és együtt is élnek, akkor nincs igazából különösebb rizikó.
Ott szokott elbukni a dolog, hogy külön élve párkapcsolat, aztán eljegyzést követően rövid együttélés után ugranak a házasságba, amikorra pont kiderülne, hogy egyáltalán tudnak-e hosszabb távon együtt élni.
Nincs beleszólásod. Mihez képest korai?
Tanulnak, keresnek, együtt laknak, közös jövőt terveznek,
hamarosan diplomáznak.
Mit akarsz még?
Neked egy feladatod van: szeresd és támogasd őket, amiben csak tudod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!