Miért vagyok ilyen szerencsétlen? Miért nem szeret az anyám?
Szerinte igénytelen vagyok és csúnya. Sosem volt megelégedve velem. Ha kapok egy 4est mar ordit, de az otosre nem mond semmit. Voltam versenyen 3.lettem, meg sem dicsert es azt nezte ki lett az elso.
Amit karacsonyra vettem neki konyvet a földhöz vagta, es azt mondta hogy adjam oda az apamnak( aki egy eve halt meg)
Csak azert csinalta, mert mondtam neki, hogy nezem a filmet es menjen ki.
Most biztos elkenyesztetettnek tunok de egyaltan nem vagyok az.
De nem csak azzal van baj, ahogy velem viselkedik.
Buszken beszel arrol h rasszista. Es ha meglat a tv ben egy szamara csúnya not, egybol elkezdi szidni, es azt mondja:
,,uristen, miert nem plasztikaztatja meg magat, olyan rusnya"
Szar erzes ezt mondani, de nem szeretem az anyamat.
Es o sem szeret engem.
Annyira irigy vagyok azokra akiknek normalis anyjuk van, nem ilyen onimado r#banc.
Kiskoromban egyutt aludtunk, aztan meg halottam amikor kimegy a szobabol es a kozeli masik szobaban b#szott a pasijaval. Es az egeszet hallanom kellett.
Ennyi is lett volna, szerintetek mit tegyek, mert el szeretnek menni, de nem vagyunk tehetosek.
17/L
Otos vagyok, kerdezted miert irtam azt, amit irtam.
Filmet nezek, menj ki. Ennel a mondatnal kezdtem el gondolkozni. Eloszor is az hogy menj ki, nagyon serto,goromba felszolitas. A filmet is egy gombnyomassal meg lehet allitani.
Ha forditva irtad volna, anyukad mondta, mikor bementel hozza, filmet nezek menj ki, most mindenki teged sajnalna es anyadat csunya szavakkal illetnek.
Azert kerdeztem, hogy mi szeretnivalo van benned, mert te meg azt kerdezted, miert nem szeret az anyad.
Utalom az anyam. Ezek is a te szavaid.
Ha csak azt varod, hogy megerositsunk abban, hogy egy szerencsetlen vagy mert nem szeret az anyad, en is szidhattam volna az anyad es meg fel is pontoztal volna, de en segiteni akartam, hogy rendezd a viszonyod anyaddal.
Tizenkettedik válaszoló!
Igen, tisztában vagyok vele, hogy bunkó volt, amit mondtam, de ez is része a történetnek.
Nem tudom, ki hogyan reagálna erre, de szerintem nem az a legjobb módja, hogy előhozakodunk az apámmal.
(Egyébként nem tudtam volna megállítani a filmet, mert a tv-ben néztem, meg nem tudom, hogy kell)
Elég bénán érvelsz, és ha visszaolvasnád, nem azt irtam, hogy utalom.
Egyszeruen csak nem birom elviselni, nem tudok vele elni.
Es nem ertem a gondolkozasat, kirohanasait.
És ismerek olyan embert akit nem szeret az anyja. Tudod ki az?
Az anyám!
Nem akarom hogy sajnaljatok, akkor nem igy irtam volna le, csak ötletetket és megoldást kérnék.
Elősször is:
Az anyám utál engem
És az ő anyja(mamám) utálja az anyámat
Jó lenne ha a hülyeségek helyett inkább megtanulnál olvasni!
És nem jóslást kértem, hogy milyen lesz a gyerekemmel a kapcsolatom (mar ha lesz)
Azt kívánom, hogy neked ne legyen gyereked.
A vitát lezártam, mert te nem ismered a szabályokat.
Mielőtt itt osztod az észt, tanulj meg értelmesen gondolkozni, és íni, de a legfontosabb hogy az olvasás elsajátítása is meglegyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!