Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el apukámnak...

Hogy mondjam el apukámnak hogy barátnőm van lányként?

Figyelt kérdés
A szüleim elváltak, apukám mostanában zaklatni kezdett a mi van a fiúkkal kérdéssel és félek neki elmondani a dolgot, mert sok mást sem akart velem és anyuval kapcsolatban elfogadni. Arról már ne is beszéljük hogy a barátnőm szlovákiai magyar, akiket apukám nem tekint igazi magyarnak. Nagyon félek hogy mit fog rólam gondolni és mondani. 17L

2021. jan. 2. 16:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
24%
Annyit mondtam, hogy még változhat, hogy kivel szeretne lenni, könyörgöm... Nem mindenki fog egy homoszexuális tinikapcsolat után ebben utazni, simán lehet, hogy egy átmeneti időszak, vagy csak “kísérletezik”. Azért ezt ne vegyük már el tőle. De látom, neked meg a gyermekpszichológia nem az erősséged.
2021. jan. 2. 17:26
 22/25 anonim ***** válasza:
24%
Az, hogy te melegként mindig is tisztában voltál az identitásoddal, nem jelenti, hogy mindenki. Erre hoztam a saját példámat; ennyi idősen jöttem rá egy egyéves leszbikus párkapcsolat után, hogy ez nem nekem való és nem szeretnék ilyet csinálni soha többet. A többségnél ugyanez áll fenn általában. Te a szerencsés kisebbséghez tartozol, ha bombabiztos voltál mindig is az identitásodat illetően.
2021. jan. 2. 17:29
 23/25 anonim ***** válasza:
20%
Sehogy , ez titok és csak baj lenne ebből .
2021. jan. 2. 18:04
 24/25 anonim ***** válasza:
73%
Csak bajod lesz belőle, ugyan MIÉRT mondanád el apádnak?? Halmozni a bajt??? Nincs valóságérzéked?
2021. jan. 2. 19:41
 25/25 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem még ne mondjad el, várjál még vele pár évet.
2021. jan. 3. 01:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!