Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok? Ennyire nem...

Mit gondoltok? Ennyire nem számítok apukámnak?

Figyelt kérdés
Apukám Németországban dolgozik már fél éve néha haza jön, de akkor sem ide hozzánk, hanem az új barátnőjéhez és annak gyerekehez. Apa engem vissza dobott mamaeknak mert elvileg nem tud felnevelni, de a barátnője terhes. Őt meg majd fel fogja nevelni?
2020. dec. 18. 06:42
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

Ez az uj pun** ereje, de ki tudja meddig fog tartani. Feltetelezem addig, mig Apad kulfoldon keres es kuldi nekik a penzt..

Nem Apa az ilyen, de probalj ne rajuk gondolni. Koncentralj a sajat eletedre, jovodre.

2020. dec. 18. 07:05
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

Sajnos igen, így van. Őt fel fogja nevelni, téged meg le fog szarni. Én is így jártam.

Ami viszont fontos: tudd, hogy egy értékes ember vagy!!! Nem a gané apukán múlik az értéked.

2020. dec. 18. 07:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 2-es írja. Te 1 millió apukádnál is többet érsz.

Mi is hasonló cipőben jártunk gyereknek. Majd jön egy forduló pont. Nálunk jött. A fatert leszázalékolták, s a 2.felesége kidobta. Akkor már felnőttek voltunk. A mai napig tojunk a fejére.

2020. dec. 18. 07:22
 4/8 anonim válasza:
94%

Nagyon sajnálom, hogy érzékeny gyerekeknek ilyenen kell átesni. Hidd el, semmi köze a te személyiségednek, létednek apukád viselkedéséhez. Hovatovább, az új családot is le szokták ám tojni, annak a kisgyereknek sem lesz semmivel jobb, mint neked.

Beszéld ki magadból az érzéseidet és haladj tovább a saját utadon.

Mindig azt mondom, ha őt nem érdeklem, miért érdekeljen ő engem?

2020. dec. 18. 08:36
 5/8 anonim ***** válasza:
94%

Sajnos nem vagy ezzel egyedül. Sokakkal nem foglalkozik az apukájuk.

De ez nem a te hibád. Apukád valószínűleg ezentúl se lesz mintaapa, a következő gyereknek sem lesz szuper apukája. Valószínűleg velük is majd annyit foglalkozik, mint veled.

2020. dec. 18. 08:59
 6/8 anonim ***** válasza:
66%
ez most csúnyán fog hangzani, de leírom. apádat a farkánál fogva rángatja az új nő.
2020. dec. 18. 10:36
 7/8 anonim válasza:
17%
Nagyon sajnálom.. El sem tudom képzelni, hogy a saját gyerekem egy percre is cserben hagyjam.. Hát a 7 éves kishugom imádom, és mindent megteszek érte! Ez a világ gonosz, és egyre gonoszabb, erköcstelenebb, és szennyebb lesz.. Egy menedékünk van egyedül, őt Jézusnak hívják! Senki és semmi más nem tudja helyettesíteni!:) Szóval van azért itt jó hír is!:) Ismerd meg!
2020. dec. 18. 12:42
 8/8 anonim ***** válasza:
94%
Csak annyit tudok mondani, hogy kitartást! Néhány apuka ilyen. Vannak akik változnak és vannak akik nem. Ne ringasd magad tévhitbe, mert pofára fogsz esni!
2020. dec. 18. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!