Mit gondoltok? Ennyire nem számítok apukámnak?
Ez az uj pun** ereje, de ki tudja meddig fog tartani. Feltetelezem addig, mig Apad kulfoldon keres es kuldi nekik a penzt..
Nem Apa az ilyen, de probalj ne rajuk gondolni. Koncentralj a sajat eletedre, jovodre.
Sajnos igen, így van. Őt fel fogja nevelni, téged meg le fog szarni. Én is így jártam.
Ami viszont fontos: tudd, hogy egy értékes ember vagy!!! Nem a gané apukán múlik az értéked.
Ahogy a 2-es írja. Te 1 millió apukádnál is többet érsz.
Mi is hasonló cipőben jártunk gyereknek. Majd jön egy forduló pont. Nálunk jött. A fatert leszázalékolták, s a 2.felesége kidobta. Akkor már felnőttek voltunk. A mai napig tojunk a fejére.
Nagyon sajnálom, hogy érzékeny gyerekeknek ilyenen kell átesni. Hidd el, semmi köze a te személyiségednek, létednek apukád viselkedéséhez. Hovatovább, az új családot is le szokták ám tojni, annak a kisgyereknek sem lesz semmivel jobb, mint neked.
Beszéld ki magadból az érzéseidet és haladj tovább a saját utadon.
Mindig azt mondom, ha őt nem érdeklem, miért érdekeljen ő engem?
Sajnos nem vagy ezzel egyedül. Sokakkal nem foglalkozik az apukájuk.
De ez nem a te hibád. Apukád valószínűleg ezentúl se lesz mintaapa, a következő gyereknek sem lesz szuper apukája. Valószínűleg velük is majd annyit foglalkozik, mint veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!