Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el apukámnak...

Hogy mondjam el apukámnak hogy barátnőm van lányként?

Figyelt kérdés
A szüleim elváltak, apukám mostanában zaklatni kezdett a mi van a fiúkkal kérdéssel és félek neki elmondani a dolgot, mert sok mást sem akart velem és anyuval kapcsolatban elfogadni. Arról már ne is beszéljük hogy a barátnőm szlovákiai magyar, akiket apukám nem tekint igazi magyarnak. Nagyon félek hogy mit fog rólam gondolni és mondani. 17L

2021. jan. 2. 16:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
35%
8as, ha valakinek lányként barátnője van, még biszexként is a lehető legritkább esetben fordul újra a pasikhoz, úgyhogy nyugodt lehetsz, komoly a dolog. Heteró lány amúgy se jön össze lánnyal.
2021. jan. 2. 16:57
 12/25 anonim ***** válasza:
86%

Ha elváltak, és nem vele élsz, akkor tök mindegy. Mondd azt, hogy nem most nem jön be senki, vagy azt, hogy alakul valami, de majd csak akkor szólsz, ha komoly etc.

Egyébként, hogy oldjátok most ezt meg a jelenlegi helyzetben? Mármint nem olyan egyszerű most átjárni egyik országból a másikba.

2021. jan. 2. 16:58
 13/25 anonim ***** válasza:
30%

"felvidéki magyar, akiket apukám nem tekint igazi magyarnak."

Már elnézést, de aki ezt mondja annak a kurwa anyját! Mint nemzeti érzelmű, ez mindig rosszul érint.

2021. jan. 2. 17:00
 14/25 anonim ***** válasza:
25%
11es vagyok, a lepontozasbol látom, semmit se tudtok a melegekről, szerintetek ez csak hóbort, jól van. Ti se vagytok jobbak, mint a kérdező apja.
2021. jan. 2. 17:04
 15/25 anonim ***** válasza:
9%

Hogy fiúval együtt járni mint a normális emberek .

Abból lesz szép család szép kis saját gyermek a magyar hazának.

Apunak igaza van csak (zaklasson) a fiúkkal .

2021. jan. 2. 17:04
 16/25 anonim ***** válasza:
12%
Egy apa se örül neki, ha defektes a gyereke.
2021. jan. 2. 17:09
 17/25 anonim ***** válasza:
19%

#14-es!

Ő egy 17 éves, testi-lelki változásban lévő tini, nem egy pszichésen stabil 30-as nő!

Mindenki kipróbál ezt-azt, de csak a töredéke marad ennél az útnál. Nekem is volt tiniként egy ilyen kapcsolatom, de most, így 5 év távlatából csak kényszeredetten nevetni tudok rajta. Hangsúlyozom, ez nem determinisztikus dolog ebben a korban, hogy lánnyal van együtt és ezentúl leszbikus kapcsolatokban éli le a hátralévő életét.🤷‍♀️

2021. jan. 2. 17:10
 18/25 anonim ***** válasza:
17%

Nem értem ezt a sok lepontozást. Megint elöntötte a sz*r a genderisták agyát, hogy már 8-9 évesen vállaljuk fel a homoszexualitásunkat?

Én speciel egyik válaszomban sem azt propagáltam, hogy ne legyen lánnyal. Hanem hogy várjon 1-2 évet, ameddig letisztázódik benne ez a dolog, hogy ez alkalmi dolog volt-e, vagy tartós identitás. De persze, most tanácsoljuk azt neki, hogy rohanjon azonnal az apjához, aztán ha megkapja az első és a második orrvérzéses pofont érte, vagy bíróságra fog járkálni az anya ellen, ha olyan zakkant, akkor elsunnyogjuk a dolgot, igaz?

Gratulálok, sok eszetek van...

2021. jan. 2. 17:18
 19/25 anonim ***** válasza:
33%
Ennél már csak a “költözz el otthonról” kommenteknek van több értelme, komolyan...
2021. jan. 2. 17:19
 20/25 anonim ***** válasza:
65%
Én pl azt mondtam, hogy ne mondja el neki... Melegként, ez a "majd elmúlik" szöveg annyira röhejesen hangzik. Ha mondjuk 17 évesen, ami már majdnem felnőtt (elég távol áll a 8-9 éves kortól, de gondolom se a matek, se a biológia nem erősséged). Ugyan nem tudjuk a részleteket, de lehet, hogy soha életében nem nézte meg a fiúkat, ebbe a lányba meg szerelmes. Ne te határozd már meg a nemi orientációját, légyszíves!
2021. jan. 2. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!