Mit reagálnál, ha megtudnád, hogy a középiskolás gyereked amióta nagykorú minden héten többször is iszik alkoholt, úgy hogy a kollégiumi házirend tiltja?
Figyelt kérdés
Csak hétköznap, csak akkor amikor koliban van.2021. jan. 1. 13:58
11/25 anonim válasza:
Mindenki volt fiatal, legtöbbünknek voltak elhajlásai, kinek gyakrabban, kinek csak ritkán. Ha emiatt iszik, nem csinálnék belőle nagy ügyet, de arról azért beszélgetnék vele, megéri-e kirúgatni magát, vagy mi a B terve, ha kirúgják. Viszont ha egyéb oka lehet (lelki), akkor mindenképpen megpróbálnék valahogy segíteni.
12/25 anonim válasza:
Nem lehet hogy a szülők a hibásak? Mert álltalában ez szokot lenni . Sokat veszekszetek a gyereketekel? Mert e miat is szokatak inni. De az is lehet hogy csak be akkar ileszkedni vagy bent maradni és menőnek maradni egy társaságba. A 9 -esnek igaza van.
13/25 anonim válasza:
Vegyük hogy a kérdező itt a gyerek, mert igazából nem derült ki. Ha nagykorú vagy akkor szerintem már a szüleid is komolyabban vesznek kivéve ha gyerekesen viselkedsz. Ehhez az kell hogy őszinte legyél velük. Mert ha otthon előadod a szent jófiút akkor biztos meglepődnének. De amúgy miért kellene ezt elmondani? És ha most mivel nincs koli nem iszol egyáltalán ezt miért érzed bajnak? Akkor kell félned ha romlott a tanulmányi eredmények a bukizás miatt, mert akkor jogosan lennének csalódottak a szüleid.
14/25 anonim válasza:
örülni kell, hogy normális a gyerek, még jó hogy nem drogozik, sokan azt csinálják
15/25 anonim válasza:
Itt nem az a probléma hogy a kollégiumban iszik, hanem hogy napi szinten iszik, vagyis gyerek létére alkoholista. Ez pedig egy olyan probléma amit kezelni kell, mert már a húszas éveire jóválehetetlenül tönkre fog menni a gyerek.
16/25 anonim válasza:
Mielőtt bármit is mondanék neki, visszagondolnék rá, hogy én mit műveltem olyan idősen, el szégyellném magamat, majd bontanék egy sört és csöndben iszogatnám!
És ez nem vicc!
17/25 anonim válasza:
Te vagy az drága Éva néni? Sajnos azok az anyák akik 45 felett vállalnak gyereket nehezebben látnak bele a gyerekük hozzá állásába mivel nagy a korkülönbség. Te is voltál fiatal, de ez a 21. Század, mások az érték rendek. Múltkor amikor el mesélted nekem a busz megállóba, hogy még vezetésnél is iszik eszembe jutott hogy a reflexre is hatással van a pia, de később jutott eszembe és nem akartam emiatt telefonálni. Ha nem te vagy az, akkor is ez az igazság.
18/25 anonim válasza:
megdicsernem de azert szólnék neki hogy óvatosan es ne bukjon le. most fiatal, most igyon, es ne 30-40 evesen 😸
19/25 anonim válasza:
10: Megkérdezném, örülne-e egy májátültetésnek...
20/25 anonim válasza:
És mit iszik? Sörözik a haverokkal vagy azért komolyabban isznak?
Figyelmeztesd hogy ne rúgják ki és ésszel, de a túlzott tiltásnak illetve a nagyon durva megszorításnak se biztos hogy jó vége lesz, ahogy előttem is írtàk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!