Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg ciki hogy itthon...

Tényleg ciki hogy itthon töltöm a szilvesztert a családommal és a legjobb barátnőmmel együtt?17/L

Figyelt kérdés
Itt van nálam a legjobb barátnőm akivel filmet nézünk és itt is alszik,majd csak holnap vagy holnapután megy haza. Családdal majd koccintunk éjfélkor és kb ennyi a program.
2020. dec. 31. 21:40
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha te így érzed jól magad, miért lenne ciki? Amúgy BUÉK!
2021. jan. 1. 03:01
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem!

Én minden évben családommal töltöm, tavaly jobb volt mert voltak vendégek, idén csend volt, este fél tízkor már mindenki aludt. Úgyhogy egyedül maradtam fent.

19/F

2021. jan. 1. 03:02
 33/42 anonim ***** válasza:
69%
Én is legszívesebben azt tenném mint te, hogy a 17 éves barátnőm nálunk aludna, és együtt szilvesztereznénk. (22/F)
2021. jan. 1. 04:26
 34/42 Csicuki ***** válasza:
100%
Ez nem ciki ha nektek így jó ez a legjobb
2021. jan. 1. 05:02
 35/42 anonim ***** válasza:
83%
Csak a prolik szerint kötelező bulizni.
2021. jan. 1. 05:53
 36/42 anonim ***** válasza:
Tavaly a barátainkkal szórakoztunk este 6-tol tűzijátékokat lötünk fel eszegetünk és iszogatunk szabadba,most ez nem volt .csak egy csöndes este volt.
2021. jan. 1. 06:35
 37/42 anonim ***** válasza:
85%
Egyáltalán nem ciki. Én a 2016-os szilvesztert még akkori barátommal töltöttem, meg a hülye haverjaival. Átjöttek már délután 4-kor, és hajnali 2-kor mentek haza. Életemben nem szenvedtem úgy mint akkor. Nem szeretek bulizni, és nem is iszok alkoholt. Nekem kín szenvedés egy ilyen buli. Tegnap olvastam, tanultam (ezzel többre viszem), a kutyámmal voltam, és nagyon jól éreztem magam. Soha többet nem fogok mások miatt szenvedni, ezt már akkor megfogadtam.
2021. jan. 1. 08:48
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én 19-20 évesen is így töltöttem a szilvesztert, sőt volt, hogy barátnőm sem jött át hozzánk.

(Amikor nagyon kíváncsiskodtak a munkahelyen, bekamuztam egy házibulit a barátnőm haverjánál, aztán már nem is érdekelte őket utána).

2021. jan. 1. 09:27
 39/42 anonim ***** válasza:
28 buliban tánc a lényeg és a zene, ha valakit ez nem lelkesít ok, de a házibuli azért jó mert ott van néhány hasonló ízlésű ember ha nem akarsz nem kell szr zenét hallgatni hanem magatoknak választjátok. Nem mindenkinek az ivás a lényeg ezekben egyszerűen szeret táncolni. De idén mi nem mentünk sehová majd jövőre.
2021. jan. 1. 09:39
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

Én 10-kor már aludtam, annyira elfáradtam a héten a sok munkában. (Nővér vagyok)

De ha nem lettem volna ennyire fáradt, akkor is max éjfélig maradtunk volna fent, ketten voltunk a férjemmel itthon. Semmi gáz nincs ebben, ugyanolyan nap, mint a többi :)

2021. jan. 1. 09:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!