Tényleg ciki hogy itthon töltöm a szilvesztert a családommal és a legjobb barátnőmmel együtt?17/L
Figyelt kérdés
Itt van nálam a legjobb barátnőm akivel filmet nézünk és itt is alszik,majd csak holnap vagy holnapután megy haza. Családdal majd koccintunk éjfélkor és kb ennyi a program.2020. dec. 31. 21:40
21/42 anonim válasza:
Nem ciki, sőt a jelenlegi körülmények között teljesen elfogadható így szilveszterezni, de normál helyzetben is jó lenne így!
22/42 anonim válasza:
Én egyedül vagyok itthon, semmi sem ciki. BUÉK nektek.
24/42 anonim válasza:
Én tök egyedül töltöm. A szüleim már rég lefeküdtek aludni, nekem pedig annyi a szilveszter, hogy azért csak fent maradok éjfélig. Az összes barátom a családjával van, ahogyan a párom is. Szóval nem, nem ciki. Értékeld! :) 18/L
25/42 anonim válasza:
20 évesen pont ugyanezt csinálom. Nem vagyok egy bulizós típus. Egy-két barátnőm átjön, itt alszanak vagy haza mennek, koccintunk éjfélkor és ennyi. Beszélgetünk, zenét hallgatunk, sorozatot nézünk, kicsit iszunk (nem berúgás a cél)
26/42 anonim válasza:
Ez nem verseny, tedd ami jól esik!
27/42 anonim válasza:
Egyáltalán nem, a jelenlegi helyzetben ez egy felelősségteljes cselekedet, de amúgy sem lenne benne semmi ciki.
28/42 anonim válasza:
Utolso elotti kommentelonek : En pl azt nem vagom miert olyan nagy dolog ezt a par honapot buli nelkul megcsinalni pl instan minden lany sir hogy nincs buli es ez nyomo tobbsegben 13-16 eves lanyok es igy mi a franc jezusom nem birod ki hogy fa..ba ulj vagy hogy meg.urasd magad vagy hogy razd minden sracnak a segged .azdmeg en 13 evesen legoztam ezek meg mar nem szuzek egyszeruen k.rva gaz csak tudnam hol vannak a szulok ilyenkor
29/42 anonim válasza:
Max a tini korosztálynak ciki az ilyesmi, akik bármit megtesznek, hogy a másikat leszólják és "gáznak" "cikinek" nevezzék. Aki leszól, az őt minősíti.
30/42 anonim válasza:
Plusz ezek a 14-16 evesek mar drogoznak es fuveznek ilyen bulikban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!