Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg ciki hogy itthon...

Tényleg ciki hogy itthon töltöm a szilvesztert a családommal és a legjobb barátnőmmel együtt?17/L

Figyelt kérdés
Itt van nálam a legjobb barátnőm akivel filmet nézünk és itt is alszik,majd csak holnap vagy holnapután megy haza. Családdal majd koccintunk éjfélkor és kb ennyi a program.
2020. dec. 31. 21:40
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
96%

Én meg eddig az összes szilvesztert otthon, vagy barátnőmmel töltöttem.

37 vagyok.

Oké, én alapjáraton sem vagyok az az ember, aki él-hal egy jó kis hányásig lerészegedős buliért, én a szloídabb szórakozási formák híve vagyok, de ettől függetlenül is: sehol nincs előírva, hogy az embernek hogyan KELL jól éreznie magát, az meg pláne nincs megszabva, hogy az év utolsó napján mit csinál. Nekem ez majdnem ugyanolyan nap, mint a többi. Kiskoromban még különlegesnek éreztem, mert ugye szabadon fent lehetett maradni hajnalig, de főiskolás korom óta már ez sem kuriózum (sőt, 30 fölött meg már inkább nyűg egész éjszaka fentmaradni, mintsem szórakoztató). (Igen, kezdem öregnek érezni magam.)

Én inkább azt tartom cikinek, hogy egyesek elvárják, hogy a szórakozás mindenkinek ugyanazt jelentse, mint nekik.

Egyébként sem a legbölcsebb dolog a jelenlegi helyzetben össze-vissza elmászkálni, meg idegenekkel keveredni. Ne legyen igazam, de egy hét múlva ez nagyon meg fog látszani a statisztikákon. De ez már egy másik kérdés.

Soha ne érezd cikinek, ami neked jó! És ne mások életét akard élni, hanem a sajátodat!

2020. dec. 31. 22:26
 12/42 anonim ***** válasza:
30%

Ha téged ez szórakoztat, akkor semmi probléma nincs, és nem ciki.

Ha ismersz valakit, aki szerint ez ciki lenne, annak meg kamuzol valamit.

2020. dec. 31. 22:31
 13/42 anonim ***** válasza:
96%

En vilag eletemben itthon szilveztereztem.

Utalom a hideget, az alkoholt a bulikat.

2020. dec. 31. 22:39
 14/42 anonim ***** válasza:
95%

Dehogy ciki! Nagyon amúgy sem lehetne menni sehova. Mi is itthon vagyunk, pasim már alszik :D én meg nézem a függetlenség napját. Szóval éjfélkor ébren sem leszünk.

21/lány.

2020. dec. 31. 22:45
 15/42 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ha te valakivel töltöd a szilvesztert akkor már szerencsés vagy. 2015 óta nincs senkim, akkor töltöttem utoljára barátnővel a szilvesztert. Azóta mindig egyedül telik.

30F

2020. dec. 31. 22:57
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy ciki!

Én 19 évesen is itt ülök anyám-apámmal, meg a kutyámmal és sokkal jobban élvezem ezt, mint valahol a nagy ivást egy bulizást.

Amúgy néha eljárok bulizni, de nekem a szilveszter egyáltalán nem összeegyeztethető ezzel.

Ahány ház, annyi szokás! :)

2020. dec. 31. 23:07
 17/42 anonim ***** válasza:
98%
Dehogy gáz! Anno, ennyi idősen én is cikinek éreztem, de csak azért, mert nem voltam soha akkor még házibuliban vagy bármilyen buliban. Azóta eltelt pár év és volt részem házibulis szilveszteren is és azt kell mondjam, teljesen feleslegesnek éreztem a felhajtást körülötte. Annál egyébként is kevés jobb program van, minthogy a legjobb barátnőddel kuckózol be, hiszen alapból jól érzed magad vele. Én szeretem a szilvesztert azzal vagy azokkal az emberekkel tölteni, akiket szeretek, de ha egyedül tölteném, azzal se lenne bajom (tesóm pl azt csinálja). Szóval egyáltalán nem ciki, sőt :)
2020. dec. 31. 23:13
 18/42 anonim válasza:
Én 30 éve ugyanezt csinálom.
2020. dec. 31. 23:15
 19/42 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
2020. dec. 31. 23:16
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, nálunk ez lesz a szilveszterezés, anyám nézi a tv-t, az sem kizárt, hogy már alszik, eljön az éjfél a bátyámmal koccintunk egy pohár pezsgővel, aztán ennyi. Most ez így alakult, tavaly máshol voltam, többen voltunk buliztunk, de ez most így alakult. Nekem ilyenek a szilvesztereim, van hogy kb.egy átlagos nap, van amikor meg bulizok.
2020. dec. 31. 23:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!