Apukám miért ilyen kritikus velem?
Figyelt kérdés
A velem egyidősekkel szemben én egy nagyon normális, visszafogott lány vagyok, ráadásul jól is tanulok. A félévi bizonyítványomban majdnem mindenből ötös leszek, de arra sem mond semmit. Állandóan azzal szekál apukám, hogy miért nem megyek például bulizni, most is kérdezte, hogy szilveszter alkalmából miért ülök itthon, mondom azért, mert nem érzem magam elég idősnek egy berúgáshoz, de mondtam hogy az osztály társaim vodkát isznak, meg teljesen berúgnak, erre apukám válasza :hát igen, mert ők igazi nők...miért kell ilyennek lennie? Ja, meg hogy ennyi idősen miért nem cigizek már? Anyukám nem csinálja ezt, inkább apukám,de nagyon idegesít. Viszont ha mondjuk nyáron fel merek venni egy haspolót akkor rögtön a k betűs szó vagyok, és így ne menjek utcára..hogy igazodjak így ki rajta? Miért nem örül, hogy van egy normális lánya, aki jó irányba változik?2020. dec. 31. 21:30
11/13 anonim válasza:
Apád leragadt azon a szinten, amin ő tölthette a kamaszkorát. Nem kell vele foglalkozni ezen a téren, és ennyi. Egy tipp: Nyugodtan írd le, hogy kurvának nevez, ne finomkodj ilyenekkel, hogy k betűs szó. Így olyan, mintha azt mondanád egy gyilkosról, hogy rossz kisfiú volt, ergo nincs súlya a dolognak.
12/13 kovpet válasza:
"Ja, meg hogy ennyi idősen miért nem cigizek már?"
Apád valami fogatlan alkoholista? Másról nem tudom elképzelni, hogy ilyet mondana...
13/13 A kérdező kommentje:
#12 Nem, nem az😌
2021. jan. 1. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!