Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám miért ilyen kritikus...

Apukám miért ilyen kritikus velem?

Figyelt kérdés
A velem egyidősekkel szemben én egy nagyon normális, visszafogott lány vagyok, ráadásul jól is tanulok. A félévi bizonyítványomban majdnem mindenből ötös leszek, de arra sem mond semmit. Állandóan azzal szekál apukám, hogy miért nem megyek például bulizni, most is kérdezte, hogy szilveszter alkalmából miért ülök itthon, mondom azért, mert nem érzem magam elég idősnek egy berúgáshoz, de mondtam hogy az osztály társaim vodkát isznak, meg teljesen berúgnak, erre apukám válasza :hát igen, mert ők igazi nők...miért kell ilyennek lennie? Ja, meg hogy ennyi idősen miért nem cigizek már? Anyukám nem csinálja ezt, inkább apukám,de nagyon idegesít. Viszont ha mondjuk nyáron fel merek venni egy haspolót akkor rögtön a k betűs szó vagyok, és így ne menjek utcára..hogy igazodjak így ki rajta? Miért nem örül, hogy van egy normális lánya, aki jó irányba változik?
2020. dec. 31. 21:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Apád egy bolond
2020. dec. 31. 21:40
 2/13 anonim válasza:
100%

Ignoráld, mert úgyse fog megváltozni apukád.(vagy igen, csak ennek nagyon kevés esélye van)

De ha szabad kérdeznem, mit értesz a "normális" alatt?

2020. dec. 31. 21:44
 3/13 A kérdező kommentje:

#2 Hát például nem járok minden hétvégén bulikba, ahol 10 fiúval csókolózok, vagy egyéb dolgok történnek, nem kenek egy tonna vakolatot az arcomra (sminkelek, de csak szolidan) nincs minden héten más pasim, sőt nem is volt még:D nem cigizek, meg nem pakolom ki a ruhákból mindenem

Nem tudom milyen lányt szeretne, de ez elég elkeserítő, hogy ennyire nem tudja értékelni, hogy nem egy olyan lánya van, mint amilyen egy két osztálytársam. Ne értsétek félre, nem vagyok az a tipikus lúzer az osztályból, vannak is barátaim, de én inkább a normálisak társaságában vagyok

2020. dec. 31. 21:50
 4/13 anonim válasza:
96%

6-osnak üzenném ha segíteni nem tud legalább ne rontson a helyzeten!

A kérdezőnek pedig annyit hogy valószínúleg szeret téged de egyátalán nem ajánlom hogy rá hallgass. Ez nem teljesen normális hogy apukád ilyen, ehhez hasonlót még nem hallottam.

2020. dec. 31. 22:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne neki akarj megfelelni, hanem magadnak. Ha nem tetszik neki, így járt. Fura gusztusa van anyukádnak, hogy őt választotta.
2020. dec. 31. 23:18
 6/13 A kérdező kommentje:
#7 Már ne is haragudj de ebben mi lenne neked a kamu? Örülj neki, hogy neked normális apád van:)
2020. dec. 31. 23:20
 7/13 anonim ***** válasza:
34%
Én nagyon nehezen tudom elhinni, hogy egy apa mondaná a lányának, hogy cigizzen és piáljon (főleg ha még nem nagykorú a lánya)
2020. dec. 31. 23:27
 8/13 A kérdező kommentje:
#9 Hidd el, van ilyen..
2020. dec. 31. 23:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, nehogy komolyan vedd, amit mondott, nem tudom, miért mond ilyet, gusztustalan amit mondott. Ha viccnek szánta, akkor is.

Én amikor tini voltam akkor is visszatetszést keltett volna bennem olyan lány, aki részeg, alkoholizál, azt se tudja hol a határ.

2021. jan. 1. 01:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Apád gyökér, ennyi... Nem kell vele foglalkozni.
2021. jan. 1. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!