Apukám miért ilyen kritikus velem?
Ignoráld, mert úgyse fog megváltozni apukád.(vagy igen, csak ennek nagyon kevés esélye van)
De ha szabad kérdeznem, mit értesz a "normális" alatt?
#2 Hát például nem járok minden hétvégén bulikba, ahol 10 fiúval csókolózok, vagy egyéb dolgok történnek, nem kenek egy tonna vakolatot az arcomra (sminkelek, de csak szolidan) nincs minden héten más pasim, sőt nem is volt még:D nem cigizek, meg nem pakolom ki a ruhákból mindenem
Nem tudom milyen lányt szeretne, de ez elég elkeserítő, hogy ennyire nem tudja értékelni, hogy nem egy olyan lánya van, mint amilyen egy két osztálytársam. Ne értsétek félre, nem vagyok az a tipikus lúzer az osztályból, vannak is barátaim, de én inkább a normálisak társaságában vagyok
6-osnak üzenném ha segíteni nem tud legalább ne rontson a helyzeten!
A kérdezőnek pedig annyit hogy valószínúleg szeret téged de egyátalán nem ajánlom hogy rá hallgass. Ez nem teljesen normális hogy apukád ilyen, ehhez hasonlót még nem hallottam.
Jaj, nehogy komolyan vedd, amit mondott, nem tudom, miért mond ilyet, gusztustalan amit mondott. Ha viccnek szánta, akkor is.
Én amikor tini voltam akkor is visszatetszést keltett volna bennem olyan lány, aki részeg, alkoholizál, azt se tudja hol a határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!